Η ώρα του Μελίσσα

Από paok24.com: Ο Νίκος Μελίσσας ετοιμάζεται για τη δική του ευκαιρία σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ.
Πηγή: paok24.com
Η ώρα του Μελίσσα


Ο 24χρονος γκολκίπερ, έχει δοθεί στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο μέχρι στιγμής, έχει παίξει σε δύο παιχνίδια Κυπέλλου.

Τώρα, έρχεται και η ώρα του στη Σούπερ Λίγκα, καθώς όπως έγινε γνωστό, ο μέχρι πρότινος βασικός τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές, αφού μετά την... αγκαλιά του στο διαιτητή Νεοφυτιάδη, μετά την ισοφάριση της Λαμίας σε 2-2 στο 97' με τον Παναιτωλικό, στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι απώθησε τον διαιτητή.

Ο Μελίσσας αναμένεται να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και να έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί εκεί. Το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ, το είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ, πριν περίπου δύο χρόνια, όταν στις 20 Δεκεμβρίου του 2015, στην ήττα με 1-0 από τον Πλατανιά, είχε κληθεί να αντικαταστήσει τον Ρόμπιν Όλσεν, στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα, στις 17 Ιανουαρίου 2016, έκανε το πρώτο του 90λεπτο στη Σούπερ Λιγκ, στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας στην Τούμπα με 2-1 και τώρα, του δίνεται ξανά η ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμη...