«Αδικείται στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης, είναι για Μπουντεσλίγκα»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν νομικός σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Βήτας και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Αδικείται στην Ελλάδα ο Πασχαλάκης, είναι για Μπουντεσλίγκα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την προσφυγή εναντίον του ΠΑΣ και τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ: «Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Άλλο η προσφυγή και άλλο η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ εκδήλωσε το ενδιαφέρον του και δικαίως. Είναι μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης. Ως προς την προσφυγή, ο Πασχαλάκης έκανε την κίνηση που έκρινε σωστή για τα συμφέροντά του. Ας μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν ημερομηνία λήξης. Από εκεί και πέρα, αφού ο ΠΑΟΚ τον βρήκε ελεύθερο μετά την προσφυγή προχώρησαν σε συμφωνία, αφού και ο Πασχαλάκης δεν έκρυψε ότι ενδιαφερόταν για τον ΠΑΟΚ. Θωρακίζεται με την απόκτησή του ο ΠΑΟΚ στα γκολπόστ. Έλυσε το πρόβλημα στη θέση 1. Ο Πασχαλάκης αδικείται στην Ελλάδα».

Για τον χαρακτήρα του: «Το παιδί είναι γεννημένο για τερματοφύλακας και μόνο. Αν τον δείτε στην προπόνηση, θα δείτε πράγματα που δεν θα τα έχετε ξαναδεί. Είναι παιδί σεμνό και μετρημένο και δουλευταράς. Έπρεπε να είναι ήδη στην Εθνική. Τώρα στον ΠΑΟΚ εύχομαι να γίνει. Αν πάρει παιχνίδια στον ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί κι άλλο και θα πάει σύντομα στο εξωτερικό. Τον βλέπω για Μπουντεσλίγκα. Είχα πει και παλιότερα για τον Κούτρη πως είναι το καλύτερο αριστερό μπακ στην Ελλάδα και τώρα δεν βγαίνει από την ενδεκάδα του Ολυμπιακού».

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στην πίεση του ΠΑΟΚ: «Όταν έρθει η ώρα θα δούμε πώς θα αντέξει στην πίεση. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί. Όταν περάσει το πρώτο σοκ της γεμάτης Τούμπας, πιστεύω θα το περάσει σε δευτερόλεπτα, θα δείξει την αξία του. Μπήκαμε στο γήπεδο της Άλκμααρ και ενώ εμείς πάθαμε πλάκα, αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα. Και να σκεφτείτε πως ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του».

Για τους λόγους που προτίμησε τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του. Είναι ένα υγιές περιβάλλον, φιλοδοξίες ως ομάδα, έχει τίτλους. Είναι λογικό ότι θες να κάνεις το βήμα παραπάνω να πας σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες, άλλωστε, για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ή στον ΠΑΟΚ θα πας ή στον Ολυμπιακό. Του άρεσε που τον "έβριζε" ο κόσμος του ΠΑΟΚ με την εμφάνισή του πέρσι στην Τούμπα και ίσως ήθελε να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει και άλλες τέτοιες».

Διαβάστε ακόμη...