«Ο Ίβιτς ήταν ο πιο επιτυχημένος…»

Από arenafm.gr:Ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το διαφαινόμενο τέλος του Βλάνταν Ίβιτς από τον πάγκο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο Ίβιτς ήταν ο πιο επιτυχημένος…»

Αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία του Σέρβου στον ασπρόμαυρο πάγκο, αλλά και στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Τόνισε τι πρέπει να κάνει ο «δικέφαλος» και που πρέπει να ενισχυθεί αν θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα.

Όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης στον ArenaFM 89.4:

Αναφορικά με τον Βλάνταν Ίβιτς και το διαφαινόμενο τέλος του από τον ΠΑΟΚ: «Με τα δεδομένα που έχουμε τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι ήταν ο πιο επιτυχημένος. Ο Ίβτς είχε πάρα πολλά πλεονεκτήματα, ήταν στην Κ20, είχε παίξει και ήξερε καλά τον ΠΑΟΚ. Αν έχασε κάπου λίγο ήταν στα μπαράζ, λόγω απειρίας . Αν έπαιρνε την πρώτη θέση στα πλέι οφ , νομίζω ότι δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Κατά την εκτίμηση μου ο ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, μαζί με την ΑΕΚ ήταν οι δυο ομάδες που ξεχωρίσανε.

Εγώ περίμενα να μείνει και άλλο στον ΠΑΟΚ. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόταν όλο και περισσότερα, προερχόταν μέσα από τον ΠΑΟΚ και όλα έδειχναν ότι θα παραμείνει. Αν τερμάτιζε πάντως πρώτος στα πλέι οφ δεν νομίζω να υπήρχε κανένα πρόβλημα και θα έκανε ήδη τα πλάνα του για την νέα σεζόν με ψυχολογία και χωρίς καθόλου πίεση».

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει σαν στόχο το πρωτάθλημα: «Έτσι πως έρχεται ο ΠΑΟΚ και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου φυσικά και ο στόχος πρέπει να είναι το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να έχει άλλον στόχο....

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πιστέψει ακόμα περισσότερο στην δυναμική του, την ώρα που και ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι αρκετά ευάλωτος. Ένα πρόβλημα που είχε ήταν στην επιθετική γραμμή. Οι επιθετικοί είναι αυτοί που σου φέρνουν τα κύπελλα και πετυχαίνεις τους στόχους. Το είδαμε και πρόσφατα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πρωταγωνιστήσει πρέπει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στην επιθετική γραμμή. Ο Πρίγιοβιτς είναι πολύ καλός, αλλά πρέπει να χτίσεις πάνω σε αυτόν και όχι να μείνεις εκεί».

Για τον τραυματισμό του Γλύκου: «Ήταν σε καταπληκτική κατάσταση και πραγματικά ήταν κρίμα. Μακάρι να το ξεπεράσει γρήγορα και να επιστρέψει δυνατός. Σίγουρα πάντως πλέον, ο ΠΑΟΚ θέλει και τερματοφύλακα».

Αναφορικά με τον Μπίσεσβαρ: «Θα μπορούσε να δώσει πολύ περισσότερα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Χάνει πάρα πολύ όταν φεύγει στα άκρα, είναι ένας παίκτης που πρέπει κολλήσει πίσω από το φορ, αυτή είναι η θέση του. Έγινε πολύ κουβέντα ότι δεν αντέχει, άμα παίζεις στα άκρα και πρέπει να καλύψεις τον Μάτος, είναι πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι ελεύθερος παίκτης μπροστά από τα χαφ, αυτή είναι θέση του και δεν πρέπει να αναλώνεται πουθενά αλλού».

Διαβάστε ακόμη...