Ηρθε η ώρα του Σιμιτζόγλου

Aπο΄metrosport.gr: Ο αθλητικός εισαγγελέας θα αξιολογήσει τις καταγγελίες και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του Ολυμπιακού.
Πηγή: metrosport.gr
Ηρθε η ώρα του Σιμιτζόγλου

Πλέον οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μετά και τις νέες καταγγελίες παικτών του Πλατανιά στην Ασφάλεια των Χανίων, που έρχονται ως συνέχεια της καταγγελίας – βόμβας του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, την οποία αποκάλυψαν η «Μ» και το metrosport.gr η οποία κατατέθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Είναι ξεκάθαρο, πως ήρθε η ώρα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, ο οποίος έχοντας πλήρη συναίσθηση ευθύνης για όλα όσα έχουν συμβεί, θα αξιολογήσει τις καταγγελίες και θα αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του Ολυμπιακού.

Εφόσον προχωρήσει στην πειθαρχική δίωξη, τότε το «μπαλάκι» θα πάει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία υποχρεούται να καλέσει σε απολογία την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, βάσει του άρθρου 29. Το πιο σημαντικό ασφαλώς, είναι να τρέξει η υπόθεση άμεσα, πριν τελεσιδικήσει η έφεση που κατέθεσαν οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για την πρωτόδικη απόφαση της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία είχε επιβληθεί ποινή 4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στους Πειραιώτες και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...