Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Τούμπα

Ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Ζέκα αποτελεί το βασικό προβληματισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη εψόψει της ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την Τούμπα

Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στην περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ, όμως πιθανότητες να βρεθούν στο βασικό σχήμα έχουν επίσης οι Νούνο Ρέις και Νίκος Μαρινάκης. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αν και φαίνεται πως προτιμάει τον Φινλανδό μέσο.

Οι υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας αναμένεται να είναι καλυφθούν από τις συνηθισμένες επιλογές του Ουζουνίδη για το βασικό σχήμα. Ο Βλαχοδήμος θα βρεθεί στην εστία των «πράσινων», με τους Μολέδο και Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Οι Κουλιμπαλί και Χουλτ θα είναι οι δυο μπακ, με τον Κουρμπέλη να αγωνίζεται στη μια θέση των κεντρικών χαφ και τους Λουντ, Ρέις και Μαρινάκη να διεκδικούν την άλλη.

Οι Βιγιαφάνιες και Εμποκού θα είναι οι δυο πλάγιοι μεσοεπιθετικοί, με τον Κλωναρίδη να αγωνίζεται στην πλάτη του Μπεργκ, ο οποίος θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός αποστολής, πέρα από τον Ζέκα έχουν μείνει επίσης οι Τελάντερ και Λέτο.

Διαβάστε ακόμη...