Ταιριάζει στο βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο η ατμόσφαιρα της Τούμπας

Από metrosport.gr : Ο Νέτο Γκουερίνο μίλησε στο Metropolis 95.5 για το ντεμπούτο του Πέδρο Ενρίκε στην Τούμπα και τον έντονο πανηγυρισμό του. Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νέτο Γκουερίνο και σχολίασε την εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Πέδρο Ενρίκε μέσα στην Τούμπα και μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ταιριάζει στο βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο η ατμόσφαιρα της Τούμπας

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πανηγυρισμό του: «Πήγε κοντά στους φιλάθλους, ήθελε να κερδίσει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Κάθε πανηγυρισμός είναι αποδεκτός ανάλογα με την περίπτωση. Ήταν τυχερός που έβαλε το νικητήριο γκολ. Έκανε ένα ντεμπούτο όπως θα περίμεναν οι φίλαθλοι από ένα νέο πρόσωπο. Το μόνο που έλειπε ήταν που δεν συμμετείχαν οι συμπαίκτες του. Πήγε μόνος του να πανηγυρίσει. Είναι ομαδικό ζήτημα το γκολ και πρέπει να πανηγυρίζουν όλοι μαζί. Μακάρι σύντομα να μπει στην ελληνική νοοτροπία και αμέσως να ενταχθεί στη φιλοσοφία και αυτά που ζητά ο ΠΑΟΚ από αυτόν. Εύχομαι να έχει την ίδια νοοτροπία με τον Λέο Μάτος. Είναι πολύ καλό παιδί, οικογενειάρχης και χαίρεσαι να συζητάς μαζί του».

Για το βραζιλιάνικο ταμπεραμέντο που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Ο Βραζιλιάνος είναι εκδηλωτικός στο παιχνίδι του, αφού το ποδόσφαιρο στη Βραζιλία είναι κάτι το ξεχωριστό. Μόλις οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές έρθουν στον ΠΑΟΚ και δουν στην Τούμπα αυτήν τη φανταστική ατμόσφαιρα και το ζεστό περιβάλλον, είναι επόμενο να τους δούμε να ξεφεύγουν λιγάκι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί από φέτος να πάρει κάποιον τίτλο: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε τα τελευταία 12 πολύ καλά αποτελέσματα. Η ομάδα ανέβηκε πολλά σκαλοπάτια και αυτό είναι θετικό. Δεν πρέπει να γυρνάμε στο παρελθόν, και να κοιτάμε τι είχαμε στο ένα και το άλλο παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Είναι θετικό ότι τα δύο νέα πρόσωπα βοήθησαν και έδωσαν λύσεις και μαζί με τους τρεις βαθμούς δίνουν ελπίδα στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ ότι κάτι διαφορετικό θα γίνει φέτος».

Διαβάστε ακόμη...