O τραυματισμός του ήταν… παπάς

Από thessports.gr: Ο ΠΑΟΚ παίρνει έναν σέντερ φορ, ο οποίος είναι τραυματίας, με κάταγμα στην κλείδα, και δεν μπορεί να παίξει άμεσα!
Πηγή: thessports.gr
O τραυματισμός του ήταν… παπάς

Η «είδηση» άγγιξε και τον ΠΑΟΚ και πριν έρθει ο Πρίγιοβιτς στη Θεσσαλονίκη, του ζητήθηκε να στείλει ένα έγγραφο, που να βεβαιώνει ότι είναι 100% υγιής και έτοιμος να παίξει. Το έκανε αμέσως. Στην πραγματικότητα, ο υψηλόσωμος φορ δεν είχε τίποτα.

Οπως αποκαλύπτει η FORZA του Σαββατοκύριακου, ο τραυματισμός ήταν ένας εύσχημος τρόπος για να τον κόψει η Λέγκια από την χειμερινή προετοιμασία, χωρίς να γίνει μεγάλο θέμα στην Πολωνία.

Ο Πρίγιοβιτς ξεκαθάρισε στην πολωνική ομάδα ότι ήταν αποφασισμένος να φύγει τον Ιανουάριο και δεν συζητούσε καν το ενδεχό μενο να μείνει στη Βαρσοβία.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 7 Δεκεμβρίου, στην τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο έδωσε την ασίστ στο μοναδικό γκολ του αγώνα, ο Πρίγιοβιτς εξαφανίστηκε. Δεν έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και κατέστησε σαφές στη Λέγκια ότι δεν θέλει να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της.

Οι πληροφορίες της FORZA ανα φέρουν ότι οι Πολωνοί αποφάσισαν να τον αφήσουν να προπονείται με την δεύτερη ομάδα τους και να μην τον πάρουν μαζί τους στην Ισπανία, όπου πήγαν για να κάνουν την χειμερινή τους προετοιμασία.

Ο Πρίγιοβιτς είχε μια πρόταση από ομάδα της Κίνας, που έδινε 1.500.000 ευρώ στην Λέγκια, η οποία ζητούσε 2.500.000 ευρώ. Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη μέση, τα βρήκε με την Λέγκια στα 1.900.000 ευρώ, έδωσε και στον 26χρονο φορ ένα συμβόλαιο γύρω στις 850.000 ευρώ, αρκετά λιγότερα απ΄ όσα του έδιναν οι Κινέζοι και ο Πρίγιοβιτς πήρε το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...