«Αν σκόραρε ο Ροντρίγκες, δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα»

Από metrosport.gr : Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», μίλησε για τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, ο αμυντικός του Πλατανιά Αλέξης Αποστολόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr
«Αν σκόραρε ο Ροντρίγκες, δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα»

Για τη χθεσινή ισοπαλία με τον Ηρακλή, τη γενική πορεία του «Γυραιού» μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, για το φετινό ΠΑΟΚ και την αστοχία του, μίλησε ο πρώην αμυντικός του Δικεφάλου και νυν του Πλατανιά, Αλέξης Αποστολόπουλος, στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Για την ισοπαλία με τον Ηρακλή: «Πιστεύω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα, γιατί προηγηθήκαμε και μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ, ώστε να κλείσουμε το ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο όσο δε σκοράρεις, δέχεσαι γκολ, όπως δεχτήκαμε και εμείς. Στη φάση της ισοφάρισης αδρανήσαμε και γι' αυτό δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ».

Για το αν ο Ηρακλής είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος: «Ο Ηρακλής είναι μία αδύνατη ομάδα αλλά παραμένει ιστορική. Εμείς όπως και σε κάθε παιχνίδι, πήγαμε για το τρίποντο αλλά όπως είπα και πριν, όταν δεν σκοράρεις, δε νικάς».

Για το αν ο Ηρακλής μπορεί αν αλλάξει τα πράγματα: «Πιστεύω θα το αλλάξει, γιατί έχει το «Καυταντζόγλειο», τον κόσμο και μία «βαριά» φανέλα. Απλώς πρέπει να μπουν κάποιες βάσεις».

Για την περσινή και φετινή ομάδα: «Ακόμα είναι νωρίς για να συγκρίνουμε. Έφυγαν κάποιοι παίκτες, ήρθαν κάποιοι άλλοι που προσπαθούν ακόμη να μπουν στη νοοτροπία της ομάδας, ώστε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να έρθουν και καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα με την διακοπή θα έχουμε χρόνο να δουλέψουμε».

Για το αν μπορούν να πλησιάσουν τελικά τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα οι τρείς ομάδες (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) έφεραν σημαντικούς παίχτες και βελτιώθηκαν. Αυτός που θα μπορούσε να πλησιάσει και να κοντράρει τον Ολυμπιακό, από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα είναι ο ΠΑΟΚ εάν φυσικά ήταν πιο εύστοχος».

Για το αν μπορεί να διορθωθεί η αστοχία του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω κάτι που γίνεται συνεχώς, δεν είναι τυχαίο. Πιστεύω μετά από κάποιο σημείο είναι θέμα ικανότητας. Βλέπουμε ότι ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά δεν βάζουν την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ροντρίγκες, χωρίς να «στέκομαι» σε ένα παίκτη, χάνει σίγουρα 2-3 ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει, αλλά εάν είχε και το γκολ, δεν θα έπαιζε στην Ελλάδα. Μακάρι στη συνέχια να αλλάξει και να «βρει» το σκοράρισμα για να βοηθήσει και τον ΠΑΟΚ να πάρει καλύτερα αποτελέσματα».

Διαβάστε ακόμη...