Διπλό μόνο ο ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com : Διπλό μόνο ο ΠΑΟΚ. Η Ντόρτμουντ την Τετάρτη (2/11), πέτυχε ακόμα μια νίκη στη έδρα της το Signal Iduna Park. Οι Γερμανοί επικράτησαν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 1-0, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, διευρύνοντας το νικηφόρο τους σερί εντός έδρας.
Πηγή: inpaok.com
Διπλό μόνο ο ΠΑΟΚ!

Ο σύλλογος της Βεστφαλίας έτσι, στα τελευταία του 33 εντός έδρας ματς έφτασε τις 32 αναμετρήσεις, χωρίς ήττα. Ποια ήταν η μοναδική ήττα της Ντόρτμουντ σε αυτά τα 33 παιχνίδια; Αυτή απέναντι στον ΠΑΟΚ, την περσινή σεζόν!

Ο Δικέφαλος είναι η μοναδική ομάδα, που έχει καταφέρει την τελευταία διετία να υποτάξει τους Γερμανούς στην έδρα τους. Ήταν 10 Δεκεμβρίου του 2015, όταν οι «ασπρόμαυροι» έφευγαν θριαμβευτές από το Signal Iduna Park, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ρόμπερτ Μακ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, σε ματς που διεξήχθη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πριν τον ΠΑΟΚ η Μπάγερν

Η τελευταία ήττα, της Ντόρτμουντ, πριν από αυτή απέναντι στον Δικέφαλο, ήταν από την Μπάγερν Μονάχου στις 4 Απριλίου του 2015. Έκτοτε οι «Βεστφαλοί», έτρεξαν ένα αήττητο σερί σε γερμανικό πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά Κύπελλα, που ανακόπηκε μόνο από τον ΠΑΟΚ!

Συγκεκριμένα οι Γερμανοί σε 33 ματς στο Signal Iduna Park, τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Μετρούν 26 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, αυτή απέναντι στους «ασπρόμαυρους», αν μη τι άλλο εντυπωσιακό!

Διαβάστε ακόμη...