«Αυτό είπα στην Κουρομπύλια»

Από sport-fm.gr: Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από την Χρυσούλα Κουρομπύλια επιβεβαίωσε ο πρωταγωνιστής της φάσης με την α' βοηθό του Κύζα στην Τούμπα, Γιώργος Σαραμαντάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πηγή: sport-fm.gr
«Αυτό είπα στην Κουρομπύλια»

Τα όσα είπε στη Χρυσούλα Κουρομπύλια και του στοίχισαν την κόκκινη κάρτα στο ντέρμpι της Τούμπας, αποκάλυψε ο Γιώργος Σαραμαντάς μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τους ρέφερι της αναμέτρησης.

Ο μπακ του Ηρακλή ανέφερε ότι είπε στην α' βοηθό του Κύζα τη φράση «είσαι για γέλια», τονίζοντας ότι ποτέ δεν ήθελε να τη θίξει και ότι η συμπεριφορά του οφείλεται καθαρά πάνω στην ένταση του αγώνα.

Παράλληλα, μίλησε για την παραίτηση που δήλωσε ο προπονητής του «Γηραιού», Νίκος Παπαδόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οι παίκτες τον βλέπουν σαν δεύτερο πατέρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σαραμαντάς:

Για το τι είπε στη Χρυσούλα Κουρομπύλια: «Δεν την έθιξα, ούτε είπα κάτι υβριστικό που να την προσβάλλει. Της είπα απλά κάτι πάνω στην ένταση. Της είπα όπως γράφτηκε στο φύλλο αγώνα "είσαι για γέλια". Ποιος ποδοσφαιριστής πάνω στην ένταση δεν έχει πει κάτι εναντίον ενός διαιτητή; Δεν νομίζω ότι για αυτό έπρεπε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών».

Για το αν η συμπεριφορά του είναι διαφορετική απέναντι σε γυναίκα διαιτητή: «Πάντα είμαι προσεκτικός. Πάντα προσέχω το τι λέω. Δεν είπα κάτι για να νιώσει μειονεκτικά. Το θέμα είναι ότι με την ενέργειά μου άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στους συμπαίκτες μου».

Για το αν θα αντίκριζε την κόκκινη κάρτα αν έπαιζε σε κάποιον από τους μεγάλους του ελληνικού πρωταθλήματος: «Δεν ξέρω τι θα γινόταν. Εσείς ξέρετε καλύτερα από μένα. Έχετε τόσα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ είμαι στον Ηρακλή που τώρα περνά πολύ δύσκολα. Έχετε κι εσείς μια εικόνα».

Διαβάστε ακόμη...