Ήταν «στραβός» ο βοηθός

Από paokfc.gr: Δεν ήταν πολύ αποτελεσματικός ο ΠΑΟΚ στο 3ο ματς της εβδομάδας, παραμένοντας στο 0-0 με τη Βέροια.
Πηγή: paokfc.gr
Ήταν «στραβός» ο βοηθός

Ο Δικέφαλος βρήκε λιγοστές φάσεις, πέτυχε ένα πεντακάθαρο γκολ με τον Περέιρα στο 43′, αλλά ο α' βοηθός Χούσκογλου με καθαρό οπτικό πεδίο το ακύρωσε ως οφσάιντ με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να καλύπτεται τουλάχιστον 3 μέτρα και από τουλάχιστον 2 παίκτες των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς , προφανώς επηρεασμένη από τα συνεχόμενα ματς δεν κατέθεσε φρεσκάδα, ήταν ωστόσο κυρίαρχη και ήταν αυτή που έχασε τις ευκαιρίες να σκοράρει.

Στο 9ο λεπτό ο Μυστακίδης με κεφαλιά έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία και η επόμενη ήταν το γκολ του Περέιρα που ακυρώθηκε ένας Θεός ξέρει γιατί!

Οι γρήγορες αλλαγές στην επανάληψη, δεν έδωσαν περισσότερο ρυθμό, αλλά και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που ήλεγχε το ματς. Ο Μπίσεσβαρ με την είσοδό του έδωσε μεγαλύτερη επιθετική πνοή και μια...σχεδόν ασίστ στον Κάμπος που δεν πρόλαβε τη μπάλα στο 67′. Ο Λέοβατς ανενόχλητος σούταρε άουτ στο 74′ και ο Κουλούρης πλάσαρε πάνω στον Λόπεζ στο 85ο στις μεγαλύτερες στιγμές.

Ο Δικέφαλος άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην Ημαθία και το σύστημα, με αιχμή του δόρατος πια τον Κύρο Βασάρα, επιτέλεσε το έργο του, να ανακόψει όσο ακόμη προλαβαίνει τον διώκτη του.

Οι συνθέσεις:

Βέροια: Λόπεθ, Καλί, Ναβαλόφσκι, Μαλόν, Άρσε (Παπαστεριανός 83′), Μεληκιώτης (Χαροντάκης 59′), Μαραγκός, Μπαλάφας, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος, Βίτι (Σισίνιο 55′).

ΠΑΟΚ: Γλύκος , Λέοβατς , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Μυστακίδης ( Κουλούρης 74′), Ροντρίγκες ( Κάμπος 46′), Περέιρα ( Μπίσεσβαρ 62′), Αθανασιάδης .

Διαβάστε ακόμη...