«Χειρότερη η Φιορεντίνα…»

Από arenafm.gr: O Μίρκο Τάκολα, Ιταλός, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με το επερχόμενο παιχνίδι με την Φιορεντίνα στο Europa League, τόνισε ότι οι «Βιόλα» είναι χειρότεροι από την ομάδα που αντιμετώπισε ο «δικέφαλος» δυο χρόνια πριν ενώ ανέφερε ότι περιμένει με ανυπομονησία το παιχνίδι στην Φλωρεντία στο οποίο θα δώσει το «παρόν»
Πηγή: arenafm.gr
«Χειρότερη η Φιορεντίνα…»

Όσα είπε ο Μάρκο Τάκολα στον ArenaFM 89.4:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και για την Φιορεντίνα. Οι Ιταλοί ποιοτικά είναι καλύτεροι αλλά παίζοντας στην Τούμπα, με τον εκπληκτικό κόσμο του ΠΑΟΚ ,θα έχει πολύ δύσκολο έργο».

Θα επηρεάσει ο κόσμος τους παίκτες της Φιορεντίνα: «Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έχει περισσότερη επιρροή στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Θα τους μεταφέρει έναν ενθουσιασμό πολύ μεγάλο και θα τους κάνει να παίξουν παραπάνω, από τις δυνατότητες τους. Το έχω ζήσει αρκετές φορές»

Αναφορικά για τις απουσίες της Φιορεντίνα: «Για την Φιορεντίνα, το Europa League είναι πολύ σημαντικό και το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια , έχω την πεποίθηση ότι θα έρθει στην Θεσσαλονίκη με όλα τα μεγάλα αστέρια».

Αναφορικά με την κατάσταση των «Βιόλα»: «Δεν τα πάει καλά η Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα, έχει αρκετά προβλήματα αλλά θα έχει περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστεί , μετά και την αναβολή του χθεσινού(11/9) παιχνιδιού με την Τζένοα . Η σημερινή Φιορεντίνα θα έλεγα ότι είναι χειρότερη σε σχέση με αυτή που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ πριν δυο χρόνια».

Παρακολουθείς τον ΠΑΟΚ; «Εννοείται, σε πολύ συχνή βάση. Από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, γνωρίζω αρκετούς, ήρθαν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι πιστεύω ότι μπορεί να φτάσουν ψηλά την ομάδα Τίμησα την φανέλα του ΠΑΟΚ όσο αγωνίστηκα και γι'αυτό έχω κρατήσει καλές σχέσεις με τους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονώ για το παιχνίδι στην Ιταλίας, έχω κλείσει ήδη τα εισιτήρια και περιμένω πως και πώς να φτάσει η συγκεκριμένη ημερομηνία για να βρεθώ ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Για το σύνθημα , είναι τρελός ο Ιταλός : «Θέλω να ξανακούσω αυτό το σύνθημα, πραγματικά μου έχει λείψει, να είστε καλά, Forca ΠΑΟΚ»!

Διαβάστε ακόμη...