Η παρωδία, ο σάκος του μποξ και οι επισημάνσεις

Από paokrevolution.net: Ένα παράξενο βράδυ αυτό στη Δράμα. Πρώτα απ' όλα η ΠΑΕ άφησε την ομάδα της Δόξας να πουλήσει παπά διαφημίζοντας φιλικό με τον ΠΑΟΚ και όχι με την Κ20-Κ17.
Πηγή: paokrevolution.net
Η παρωδία, ο σάκος του μποξ και οι επισημάνσεις

Δεν ξέρω αν ήταν εν αγνοία της. Στα αλήθεια στεναχωριέμαι για τα 16χρονα και 17χρονα που έπρεπε να περάσουν αυτή τη διαδικασία απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και έγιναν σάκος του μποξ. Μιλάμε για αμούστακα παιδιά που πρέπει να δουλέψουν, να αφοσιωθούν όπως κάνουν στο ποδόσφαιρο και να ετοιμαστούν για να διεκδικήσουν το μεγάλο όνειρο τους που είναι να σταθούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με αξιώσεις.

Φυσικά το ίδιο δεν μπορώ να πω για παίκτες που είναι στην πρώτη ομάδα και που χθες περίμενα να δω περισσότερα. Ο Δεληγιαννίδης, ο Δημητριάδης ακόμη και ο Κοροβέσης δεν ικανοποίησαν. Ειδικά οι δυο πρώτοι, έπρεπε να επιλέξουν να συνεχίσουν δανεικοί σε άλλο σύλλογο για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους αφού στην παρούσα φάση στον ΠΑΟΚ δε θα έχουν αυτή την ευκαιρια. Ανευροι και το είδαν ως αγγαρεία ενώ για τον Κοροβέση έχω να επισημάνω ότι έχει αλλάξει δέκα θέσεις στα φιλικά και αυτό δεν τον βοηθά.

Λάθος η χρησιμοποίηση του Τιαμ. Πιο χρήσιμο θα ήταν αν έτρεχε για μια ώρα στην Τούμπα. Να παίξεις μαζί με πιτσιρικάδες και έχοντας μόνο μια προπόνηση στα πόδια σου περισσότερο καψόνι μου θυμίζει. Δεν μπορεί να κριθεί από το ματς-παρωδία.

Λάθος και η μη παρουσία του Ιβιτς. Ας καθόταν δίπλα στον Γκαρσία στην κερκίδα, αλλά το να απουσιάζει επειδή απλά έπαιξε η Κ17-Κ20 δεν είναι δικαιολογία. Τα παιδιά αυτά θα έβλεπαν την κερκίδα, θα έβλεπαν τον προπονητή της πρώτης ομάδας και θα είχαν ένα επιπλέον κίνητρο.

Αυτή την παρωδία που είδα θα τη θυμάμαι καιρό. ΝΑΙ ΕΛΕΙΠΑΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΝΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, αλλά δεν μπορείς επειδή απλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ, να κατεβάζεις πιτσιρικάρία που είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ. Και όποιος την κράζει για την 4άρα μάλλον έχει προβλήματα και πρέπει να τα λύσει.

Κλείνοντας αναφέρομαι στο θέμα του Κόζακ. Ο 18 χρονος Ουκρανός αγωνίστηκε για μισή ώρα στο φιλικό. Αυτοανακοινώθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα από το instagram και λίγο αργότερα είδα το όνομα του στην αποστολή για το φιλικό. Για έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι και ότι πιο σοβαρό. Ναι δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί για την αυτοανακοίνωση και μάλιστα τη στιγμή που ακόμη δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Αυθορμητισμός που εν μέρει τον κατανοώ αλλά σε επαγγελματική ομάδα αυτά τα προσέχεις.

Διαβάστε ακόμη...