"Ο πιο αποφασιστικός, σοβαρός και έτοιμος ΠΑΟΚ"

Από sport-fm.gr: Χαρούμενος για την παρουσία των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ του Europa League παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος μίλησε για τη χθεσινή βραδιά του ΠΑΟΚ στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.
Πηγή: sport-fm.gr
"Ο πιο αποφασιστικός, σοβαρός και έτοιμος ΠΑΟΚ"

Για τον ΠΑΟΚ και αν είναι πιο έτοιμος σε σχέση με τους άλλους δύο «Ευρωπαίους»: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δικαιούτο να περάσει από τον Άγιαξ. Βγάζει μία ομοιογένεια και έχει συνοχή. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλός χθες. Είναι ο πιο αποφασιστικός, σοβαρός και έτοιμος ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Για την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο της ομάδας: «Ήταν 5 ή 6 χρονιά τον ΠΑΟΚ. Ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία των παικτών, τι πρέπει να γίνει και του δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα από έναν μεγάλο σύλλογο. Έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του στους παίκτες. Το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει καλά τους παίκτες και πού να τους τοποθετήσει, ώστε να πάρει το 100% από εκείνους».

Για το αν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω ο ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Για τον ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλη κουβέντα αυτό. Είναι αισιόδοξο αυτό για όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, μέσα σε αυτή την κατάσταση να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ και να παρουσιάζεται πιο σοβαρός. Αν και δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...