«Έχει ανέβει επίπεδο φέτος ο ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας, Αλέκος Βοσνιάδης και μίλησε για την ομάδα του, το ελληνικό πρωτάθλημα και το χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Έχει ανέβει επίπεδο φέτος ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη Βέροια: «Δύσκολο το έργο αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε. Θα ενισχυθούμε σίγουρα μεσοεπιθετικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να εντάξουμε τους νέους ποδοσφαιριστές μας στην ομάδα. Φυσικά θα θέλαμε να τους έχουμε νωρίτερα αλλά και τώρα που τους πήραμε καλά είναι».

Για τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ: «Έγιναν πολλές αλλαγές στην ομάδα, δουλεύουμε πολύ χωρίς μεγάλα λόγια και ας ακούγεται ότι θα είμαστε φαβορί για να πέσουμε. Είναι καλό να μας έχουν τοποθετήσει εκεί και εμείς να κάνουμε την έκπληξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας αλλά πρώτα πρέπει να επικρατήσει ηρεμία».

Για τον Καπετάνο: «Πιστεύω ότι έχει συμφωνήσει , θα ανακοινωθεί μέχρι το βράδυ, θα τον δω στην προπόνηση είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής».

Για το χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι άλλου επίπεδου ομάδα, δεν έχει καμία σχέση η φετινή ομάδα με την περσινή. Έκανε μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και ανέβηκε η ποιότητα της ομάδας. Έχει έναν προπονητή που πέρυσι πέτυχε, αδικήθηκε με τον Αγιαξ. Ο ΠΑΟΚ έχει μια βάση από πέρυσι, είναι μια ομάδα που ανεβάζει παίκτες από τις ακαδημίες. Οι μεταγραφές έγιναν νωρίς από τη διοίκηση και σκόρπισαν ενθουσιασμό στους οπαδούς. Δεν πρέπει να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα όπως έγινε με τον Κλάους, έχει δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, είναι από τα σπλάχνα του. Μακάρι να μπορούσε να κάνει χατ-τρικ και ο ίδιος θα το ήθελε πολύ. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν καλό Αθανασιάδη για να γίνει καλύτερος».

Για το πρωτάθλημα: « Έχει κουράσει τον κόσμο η μη ξεκάθαρη κατάσταση που υπάρχει στο πρωτάθλημα. Δεν γίνεται να υπάρχει ανταγωνισμός μόνο για τις θέσεις των πλέι οφ. Ευχόμαστε να γίνουν βήματα μπροστά γιατί το έχει ανάγκη του ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η κατάσταση να αλλάξει άμεσα».

Για το αν θα κάνουν την διαφορά φέτος οι μικρομεσαίες ομάδες: «Δεν θα υπάρξει Καλλονή και Πανθρακικός φέτος, θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και ας λένε ότι θα πέσει ο Ηρακλής και η Βέροια. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει με μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής».

Για τη Φούτμπολ Λιγκ: «Αν δεν προσέξει ο Άρης δεν θα είναι εύκολο να ανέβει, υπάρχουν δυσκολίες στην κατηγορία με τα γήπεδα και με τις ομάδες που παίζουν κυρίως για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Είναι 5 ομάδες ενισχυμένες. Τα Τρίκαλα κάνουν μεταγραφές για άνοδο, ο Απόλλων έχει οικονομική άνεση και καλή ομάδα. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε και τον ΟΦΗ που είναι ιστορικό σωματείο, δεν μπορεί μόνο με το όνομα να ανέβει ο Άρης».

Διαβάστε ακόμη...