Ένας Λαγυνιώτης στην Κ11 του ΠΑΟΚ

Από lagina.net: Στην Κ 11 του ΠΑΟΚ από τον Μάρτιο του 2016 αγωνίζεται ο δικός μας Χρήστος Αλμύρας, ο οποίος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Εθνικού Λαγυνών.
Πηγή: lagina.net
Ένας Λαγυνιώτης στην Κ11 του ΠΑΟΚ

Η συστηματική και επίμονη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Εθνικού Λαγυνών αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Έπειτα από 4 χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας έχουν ξεχωρίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές με χαρακτηριστίκο παράδειγμα αυτό του Χρήστου Αλμύρα. Θα θέλαμε να τον συγχαρούμε για την προσπάθεια που καταβάλει και να του ευχηθούμε να έχει ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

 

Η ομάδα των Ανδρέα Μπαλαμπάνη και Αντώνη Κρινίτσα αποδείχτηκε πολύ καλή για να την αντιμετωπίσουν κι έφτασε μέχρι το τρόπαιο με χαρακτηριστική ευκολία σημειώνοντας μόνο νίκες κι έχοντας απολογισμό τερμάτων 36 – 3!! Διάκριση σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως στο World Cup συμμετείχαν 400 ομάδες από όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο δεύτερος διεθνής τίτλος της Κ11 γι' αυτό το καλοκαίρι δεδομένου ότι έχει ήδη κατακτήσει το Catnic Cup στη Γερμανία. Στον τελικό ο ΠΑΟΚ επικράτησε της CFFP με 4-1 φτάνοντας στην κορυφή και το σημαντικότερο κερδίζοντας τα συγχαρητήρια των διοργανωτών για το ήθος που επέδειξε η ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του τουρνουά.


Για να φτάσει μέχρι εκεί ο Δικέφαλος προκρίθηκε από τη φάση των ομίλων με νίκες επί της ACBB (2-0), FC Bry (9-0), ESC FOOT 94 (5-0). Στους «16» επικράτησε 8-1 της ES Viry – Chatillon, η Conflans λύγισε 5-0 στους «8» και στον ημιτελικό η Neuilly sur Marne με 3-1.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...