«Για λόγους ισονομίας ας αναβληθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Θετικός στο αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή του αγώνα με τον Πανιώνιο ο Νίκος Ζαμάνης. Διαβάστε τι είπε στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Για λόγους ισονομίας ας αναβληθεί το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Τη θετική συγκατάθεση του Πανιωνίου στο αίτημα του ΠΑΟΚ για να αναβληθεί με το μεταξύ τους παιχνίδι εξέφρασε πριν λίγο ο ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» Νίκος Ζαμάνης με δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αίτημα του ΠΑΟΚ: «Αν είναι το καλύτερο να παίξουμε Παρασκευή, ας παίξουμε Παρασκευή. Από όλη αυτή τη διαδικασία ο μόνος ριγμένος είναι ο Πανιώνιος. Δεν είναι μπάχαλο αυτό που ζούμε, είναι κάτι άλλο... Ας αναβληθεί το ματς και ας παίξουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι το καλύτερο για λόγους ισονομίας».

Για το αν η Super League μπορεί να έχει διαφορετική άποψη: «Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν νομίζω η Λίγκα να έχει λόγους να φέρει αντιρρήσεις».

Για το πώς κρίνει μέχρι στιγμής τα πλέι οφ: «Φαίνονται πολύ αμφίρροπα. Ο ΠΑΟΚ έδειξε δυναμική στα πρώτα παιχνίδια, αλλά πιστεύω ότι θα δούμε και εκπλήξεις. Όπως και χθες. Παρ' ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με δέκα παίκτες δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός, αν και δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη το αποτέλεσμα. Με βάση και το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΟΚ πήρε γενναία ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ, γενικότερα, δείχνει πως μπήκε πιο δυνατά από όλους. Έπαιξε δύο ντέρμπι και τα πήγε πολύ καλά».

Διαβάστε ακόμη...