«Συμφωνήσαμε εξ' αρχής για τα μισθώματα με τον Σαββίδη» (audio)

Aπό metrosport.gr: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, και μίλησε για το θέμα του προπονητικού κέντρο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Συμφωνήσαμε εξ' αρχής για τα μισθώματα με τον Σαββίδη» (audio)

Ο δήμαρχος Θέρμης αανφέρθηκε και στο ζήτημα με τα μισθώματα 10 ετών (περίπου 1 εκατ. ευρώ) που φέρεται να ζήτησε προκαταβολικά ο Δήμος από τον Ιβάν Σαββίδη για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτό είναι γεγονός, αλλά το συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ ο κ. Σαββίδης και συμφώνησε με αυτό. Δεν χάλασε για αυτό το λόγο η συμφωνία. Οι λόγοι που καθυστέρησε ήταν το θεσμικό πλαίσιο, αφού δεν μπορούσε να γίνει μακροχρόνια μίσθωση. Έγινε νόμος, πήγαμε σε μακροχρόνια μίσθωση, το ετοιμάσαμε.

Ας μας έλεγε ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι δε θέλω να τα δώσω, δε θα υπήρχε πρόβλημα. Η αρχική συμφωνία περιελάμβανε και ένα κολυμβητήριο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και επειδή η διαδικασία είναι πολύ χρονοβόρα, ζητήσαμε προκαταβολικά τα μισθώματα ώστε να το κάνουμε εμείς. Είμαστε διαθέσιμοι η έκταση είναι εκεί, ξέρουμε τα προβλήματα που έχει ο ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσήμβρια. Θέλουμε να έρθει ο ΠΑΟΚ και θα περιμένουμε».

Ακούστε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...