Ούτε στα έργα ...

Από 64 μέσο όρο πήγανε στους 93, από 31% τρίποντα στο 52 βάζοντας 5 παραπάνω από το μ.ο. τους ( ο Webb με καριέρα γύρω στο 33 χτες σούταρε 8 τρίποντα με 75%), από 62.5% βολές στο 86 πράγμα που δείχνει και πόσο ΑΝΕΤΗ ήταν η χτεσινή Λάρισα μέσα στην έδρα του μεγάλου ΠΑΟΚ.
Palok
Ούτε στα έργα ...

Και σε ένα ματς που στο 28' χάνανε 70-57, παίζανε ως πραγματικά η χειρότερη ομάδα της Α1 αλλά με ένα ανεπανάληπτο 21-36 σε 12' σε στείλανε αδιάβαστο. Σε ενα ματς που ΠΑΛΙ το κέρδισες ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ (άνετα κιόλας με +8, ένα ακόμα όπως και αυτά με Προμηθέα και ΑΕΚ) αλλά ΠΑΛΙ έχασες από τις βολές (95 έχουνε εκτελέσει οι αντίπαλοί μας στα τρία τελευταία, να κάνουμε ένα poke στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ).

Σε ένα ματς που εσύ έχεις frontline τους διεθνείς Μαργαρίτη-Κακλαμανάκη, 2 ξένους και τον Τσαλμπούρη και ο αντίπαλος τον Γκουντγουιν (καλός αλλά ΟΚ δε σου έκανε και κάτι χτες), τον Θωμά τον Κώττα, τον Webb που ναι μεν ειναι τρομερό stretch 4 αλλά αμυντικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο (στη Βόννη είχε λιγότερα από 5 rebounds και 0.32 κοψίματα), και τον Καμπερίδη που μόνος του σου έκανε ΠΛΑΚΑ.

Ήρθε και το alley oop της βραδιάς και μας αποτέλειωσε σχεδιασμένο από τον Ντοκ Ρίβερς του θεσσαλικού κάμπου. Τουλάχιστον έπαιξε ο Νώντας 6 παραπάνω λεπτά από τον Long που είχε πάει πολύ κακά στο ματς με την ΑΕΚ.

Do or die λοιπόν την Κυριακή. Θα πεθάνετε στο γήπεδο, για να μην πεθάνουμε εμείς.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...