Η πρώτη συνέντευξη του Rivers (video)

Πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στο PAOK Sports Arena στις αρχές Οκτωβρίου, όταν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Nymburk με τον ΠΑΟΚ mateco.
Η πρώτη συνέντευξη του Rivers (video)

Σήμερα επέστρεψε, αυτή την φορά φορώντας ασπρόμαυρα και κάνοντας την πρώτη του περιήγηση, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο ως παίκτης του ΠΑΟΚ mateco.

«Είναι μία νέα ομάδα, μία νέα πρόκληση για μένα και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο, να ενσωματωθώ με την ομάδα, να χτίσουμε τη χημεία μας και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει», σχολίασε ο Αμερικανός φόργουορντ που έφτασε λίγο μετά τις 13:0) στη Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μετέβη απευθείας στο γήπεδο.

«Θυμάμαι και τα δύο παιχνίδια μας που ήταν πολύ ανταγωνιστικά από την αρχή ως το τέλος. Και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στην τελευταία φάση», σχολίασε όταν θυμήθηκε τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ mateco με την Nymburk και υποσχέθηκε ότι.. «Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος. Δουλεύω σκληρά και θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ο Demetre Rivers, επέλεξε τον αριθμό «1» και για το διάστημα που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ mateco και το απόγευμα, είχε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα. Συναντήθηκε με τον κόουτς Λυκογιάννη και έκανε την πρώτη του προπόνηση, ξεκινώντας έτσι τα ταχύρυθμα μαθήματα προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη...