Προπόνηση με Lee και το πρόγραμμα της Τρίτης (10/1)

Όλα έγιναν γρήγορα για τον Anthony Lee. Ο νέος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, συμφώνησε με την ομάδα μας το πρωί της Κυριακής, σήμερα νωρίς το μεσημέρι έφτασε στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετά είχε την πρώτη του επαφή και προπόνηση με την ομάδα.
Προπόνηση με Lee και το πρόγραμμα της Τρίτης (10/1)

Ο Anthony Lee συνάντησε τον κόουτς Λυκογιάννη και τους νέους του συμπαίκτες στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας (λόγω του αγώνα βόλεϊ ΠΑΟΚ – Fonte Bastardo για το Challenge Cup του βόλεϊ). O νέος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, ξεκίνησε ταχύρυθμα μαθήματα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη για τον αγώνα της Τετάρτης (12/1, στις 19:30) με την SIG Strasbourg.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής. Πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησαν Malcolm Griffin και Απόστολος Ρούμογλου.

Η αποστολή της SIG Strasbourg αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (11/1), ενώ το ίδιο βράδυ είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση της γαλλικής ομάδας στο PAOK Sports Arena.

Διαβάστε ακόμη...