Για τη 2η συνεχόμενη νίκη…

Με τον χρόνο που μεσολάβησε από τον αγώνα της Τετάρτης να είναι ελάχιστος, ο ΠΑΟΚ mateco ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με το Ιωνικό, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena.
Για τη 2η συνεχόμενη νίκη…

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής και δεδομένη την επιθυμία για την 2η συνεχόμενη νίκη, στην προσπάθεια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και θα είναι στη διάθεση του κόουτς Λυκογιάννη, χωρίς όμως να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο, ενώ σε διαδικασία επιστροφής είναι και ο Γιώργος Καμπερίδης. Ο 23χρονος φόργουορντ προπονήθηκε ωστόσο, δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Ο άμεσος συνεργάτης του κ.Λυκογιάννη, βοηθός προπονητή Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τον Ιωνικό, τόνισε: «Είναι σημαντικό που έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο γήπεδό μας και μάλιστα μόλις τρεις ημέρες μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα. Η νίκη που πετύχαμε την Τετάρτη μας έχει δημιουργήσει καλή ψυχολογία, γιατί το αποτέλεσμα προήλθε μέσα από μία καλή εμφάνιση απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είναι το πρώτο από τα τρία τελευταία παιχνίδια –τελικούς για μας, προκειμένου να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην κανονική περίοδο. Με αυτό το σκεπτικό προσεγγίζουμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τη νίκη και θα πρέπει η προσπάθειά μας να ξεκινήσει από την άμυνα. Ο Ιωνικός είναι εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτήν που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Ξεκινώντας λοιπόν από την άμυνα, πρέπει να σταματήσουμε το επιθετικό transition του Ιωνικού και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δύο επιθετικά όπλα του αντιπάλου, τον Hamilton και τον Μαυροκεφαλίδη. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να δώσουμε την δέουσα προσοχή σε όλους για να έρθει η νίκη».

Διαβάστε ακόμη...