Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Elijah Mitrou-Long

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Elijah MItrou-Long, ο πρώτος από τους ξένους παίκτες του ΠΑΟΚ που αφίχθηκε προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Elijah Mitrou-Long

Ο Καναδός γκαρντ, που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την οποία κατάγεται η μητέρα του, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στη χώρα μας, όχι μόνο για ξεκάθαρους οικογενειακούς λόγους, αλλά και επειδή θα ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ την επαγγελματική του καριέρα. «Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και επίσης, μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την καριέρα μου από μία τόσο ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ», είπε αρχικά ο Elijah Mitrou-Long και συνέχισε, αναφερόμενος στο μεγάλης διάρκειας συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ρούκι, θα πρέπει να μάθω αρκετά πράγματα, αλλά είναι καλό που θα είμαι στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, για να μπορέσω να βοηθήσω και να γίνω μέρος της ιστορίας της νέας μου ομάδας».

Τον Elijah Mitrou-Long υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης ο Team manager του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης. Ο Καναδός γκαρντ θα περάσει από τα απαραίτητα τεστ (ιατρικές εξετάσεις, COVID-19) και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...