Αυτοί που πρόλαβαν τον COVID-19 (part 3)

Με την πανδημία να έχει χτυπήσει και την χώρα μας μεταξύ άλλων, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν διακοπεί μέχρι νεωτέρας.
Αυτοί που πρόλαβαν τον COVID-19 (part 3)

Ωστόσο ο Δικέφαλος πρόλαβε να ανέβει στο ψηλότερο σημείο του βάθρου πριν ο κορωνοϊός κλείσει τα γυμναστήρια και τα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα.

Εκείνοι που... πρόλαβαν τον κορωνοϊό: ΠΑΟΚ Πάλη Πρωταθλητής Ελλάδος 2020!

Το διήμερο 4-5 Ιανουαρίου το τμήμα Πάλης του Δικεφάλου ταξίδεψε στο λεκανοπέδιο Αττικής για να διατηρήσει τα κεκτημένα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα.

Εκεί ο ΠΑΟΚ στέφθηκε Πανάξιος Πανελλήνιος Πρωταθλητής με αδιανόητη διαφορά 100 πόντων. Η τρομερή ομάδα του Δικεφάλου με 14 μετάλλια, συγκέντρωσε 184 πόντους, άφησε πίσω τον δεύτερο Εθνικό με 84 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οι Δημήτρης Τσεκερίδης (87κ), Ηλίας Παγκαλίδης (82κ), Μανδρινός Θεοδωρίδης (67κ), Πέτρος Μανουηλίδης (72κ), Χρήστος Θεοδωράκης (63κ) και Κυριάκος Ζουρνατζίδης (60κ), ήταν οι έξι αθλητές που ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, κατακτώντας τα χρυσά μετάλλια.

Οι Θεόδωρος Φωτιάδης (87κ), Ντένης Αγγελίδης (67κ), Δημήτρης Κουπλίδης (63κ), ήταν οι τρεις αθλητές του Συλλόγου μας, οι οποίοι κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο.

Οι Λαοκράτης Κεσίδης (97κ), Βασίλης Κολλάρος (97κ), Ιωάννης Τσεκερίδης (82κ), Γιώργος Σωτηριάδης (72κ) και Οδυσσέας Μουρτίδης (60κ), ήταν οι πέντε αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Δικέφαλος έχει χτίσει την δική του δυναστεία στο άθλημα της Πάλης όντας αυτή την στιγμή το «αφεντικό» τόσο σε επίπεδο Ανδρών όσο σε επίπεδο ηλικιακών υποδομών, κατακτώντας από το 2017 τέσσερα Πανελληνία Πρωταθλήματα Ανδρών, και πολλές διακρίσεις όσον αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες Εφήβων-Παίδων.

Διαβάστε ακόμη...