ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Μότα»
Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση στη Μόντσα για την αγορά του 27χρονου επιθετικού Ντάνι Μότα.
Πηγή: sport24.gr
SHARE:

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν θα είναι ο μόνος επιθετικός που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ στο φετινό καλοκαίρι, εάν κρίνουμε από το δημοσίευμα του Οράτσιο Ακομάντο.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter πως ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στη Μόντσα για την αγορά του Ντάνι Μότα, η οποία φτάνει τα 3.000.000 ευρώ.
Ο 27χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα μέχρι το 2027, ωστόσο δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό της στη Serie B.
Στο εν λόγω post τονίζεται παράλληλα ότι ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας δεν είναι ιδιαίτερα “ψημένος” με τη μετακίνησή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, αφού επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.
TAGS: