Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ- ΑΟΝΣ Μίλων

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Κώστα Δεληκώστα και του διαγώνιου του Δικεφάλου, Bram van den Dries, μετά την νίκη επί του Μίλωνα:
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ- ΑΟΝΣ Μίλων

Κώστας Δεληκώστας:

«Το πρώτο σετ ήταν δύσκολο για μας, ο Μίλωνας ήταν ανταγωνιστικός και ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ με την διαφορά να ανοίγει μετά τους 20 πόντους. Στο δεύτερο και το τρίτο σετ ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε σταθερότητα στο side-out και πήραμε πάνω από 10 πόντους. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε ψυχολογικά μετά από τρεις ήττες. Έχουμε τον Εβάντρο ένα καινούργιο παίκτη που θέλουμε να χτίσει χημεία με τον Κουμεντάκη, μέσω των προπονήσεων και των παιχνιδιών. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Θέλουμε να είμαστε πλήρεις στα επόμενα ματς γι'αυτό και σήμερα προφυλάχτηκε ο Πριγιάν, ο οποίος είχε μικρή θλάση στον τετρακέφαλο.

Όταν παίρνεις παίκτες, επιλέγεις βάσει χαρακτηριστικών. Ο Εβάντρο είναι σούπερ επιθετικός, καλός μπλοκέρ και πολύ καλός σέρβερ αλλά θέλει κάλυψη στην υποδοχή. Ο Πριγιάν είναι πολύ καλός στην ακρίβεια της πάσας, καλός σέρβερ και έχει παραστάσεις από το γαλλικό πρωτάθλημα και θα συνεισφέρει. Αν παίξουμε πλήρεις στα υπόλοιπα παιχνίδια θεωρώ ότι μπορούμε να επανέλθουμε».

Bram van den Dries:

«Η σημερινή νίκη αποτελεί μια νίκη ψυχολογίας μετά τα τελευταία αποτελέσματα, τα οποία μας επιβάρυναν ψυχολογικά. Κοιτάζουμε μπροστά με σκοπό να ετοιμάσουμε την αντεπίθεσή μας. Πιστεύουμε στην ομάδας μας και στις ικανότητές μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε. Αν καταφέρουμε να βρούμε χημεία πιστεύω μπορούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί

Οι νέοι παίκτες είναι πολύ καλά παιδιά και καλοί αθλητές. Δουλεύουμε καλά μαζί τον τελευταίο καιρό και βρίσκοντας χημεία με την υπόλοιπη ομάδα θα βοηθήσουν ακόμα παραπάνω».

Διαβάστε ακόμη...