Πρώτοι….από την αρχή έως το τέλος!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θάνος Τερζής, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Volley League και του Τ.Α.Π., αναφέρεται στην προετοιμασία της ομάδας και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Πρώτοι….από την αρχή έως το τέλος!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του πασαδόρου του δικεφάλου...

"Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ Υγεία σε όλους τους αθλητές των ομάδων. Να γίνει ένα ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επιτέλους αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ξεκινήσαμε προετοιμασία από τον Αύγουστο και οι συνεχόμενες αναβολές δε νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο για το άθλημα και την προβολή του.

Όσον αφορά την ομάδα μου, στόχος είναι η επάνοδος στην κορυφή. Δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι τόσο στην πρεμιέρα, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το "υλικό" υπάρχει και με την κατάλληλη καθοδήγηση από τον νέο μας προπονητή, ευελπιστούμε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τους στόχους, που είναι γνωστοί. Τα τελευταία χρόνια, η ομάδα μαζί με τον κόσμο της, πρωταγωνιστεί. Από την πλευρά μας οι παίκτες θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Όσο για την πρεμιέρα, και οι δυο ομάδες έχουν αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Πάντοτε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μελετήσαμε την ομάδα του Ολυμπιακού, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Καλούμε τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει, να βρεθεί και πάλι κοντά μας, ώστε μαζί να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσωπικά, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική".

Διαβάστε ακόμη...