Μεγάλη ανατροπή στον Πειραιά από τον ψυχωμένο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας 6η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών τον Εθνικό Πειραιώς με 8-9.
Μεγάλη ανατροπή στον Πειραιά από τον ψυχωμένο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε «μουδιασμένος» στο πρώτο οκτάλεπτο και προσπάθησε να ανατρέψει το κακό ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και στη συνέχεια έβαλαν ακόμα δύο τέρματα, με τον Δικέφαλο από εκεί και πέρα να βρίσκει την χαμένη του συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Ο Κεχαλάρης μείωσε σε 3-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η πρώτη περίοδος του αγώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν ξανά τον καλό αμυντικό εαυτό τους από το δεύτερο οκτάλεπτο και μετά. Στα μέσα της περιόδου οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-1 και το σκορ του πρώτου μισού της αναμέτρησης διαμόρφωσε ο Χαραλαμπόπουλος μειώνοντας σε 4-2.

Μετά την ανάπαυλα οι δύο ομάδες είχαν την ίδια εικόνα αλλά και τον ίδιο ρυθμό σκοραρίσματος. Ο Καρατζάς πήγε το σκορ στο 4-3, φέρνοντας τον ΠΑΟΚ ένα γκολ πίσω από τους αντιπάλους του. Οι γηπεδούχοι με δύο συνεχόμενα τέρματα μεγάλωσαν και πάλι το προβάδισμα τους και ο Λασκαρίδης απάντησε κάνοντας το 6-4, το οποίο ήταν και το σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ είχε την επιθετική «ορμή» την οποία χρειαζόταν ώστε να πάρει την νίκη. Αρχικά ο Μιλάρντοβιτς έκανε το 6-5, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν και πάλι με δύο συνεχόμενα τέρματα. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχασαν την συγκέντρωση και την ψυχραιμία τους, μειώνοντας με τον Κούπμαν να κάνει το 8-6 και τον Χαραλαμπόπουλο το 8-7. Αμέσως μετά ο Λασκαρίδης ισοφάρισε βρίσκοντας δίχτυα για το 8-8 και ο Κούπμαν έβαλε μπροστά τον Δικέφαλο σκοράροντας για το 8-9 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 13:45, εντός έδρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα Οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 2-5.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Καρατζάς 1, Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σάλεχ, Λασκαρίδης 2.

Διαβάστε ακόμη...