Τεράστια νίκη στο «Κάστρο» του Ποσειδωνίου!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας 4η αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών τον Πανιώνιο με 12-11.
Τεράστια νίκη στο «Κάστρο» του Ποσειδωνίου!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλος, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυναμικά από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στο σκορ με τον Κεχαλάρη να κάνει το 1-0, όμως οι φιλοξενούμενοι λίγο αργότερα ισοφάρισαν. Ο Μιλάρντοβιτς έβαλε ξανά τον ΠΑΟΚ μπροστά κάνοντας το 2-1 αλλά οι παίκτες του Πανιωνίου απάντησαν με δύο τέρματα. Στη συνέχεια ο Τσολακούδης έφερε και πάλι το σκορ στα ίσα βρίσκοντας δίχτυα για το 3-3, ενώ λίγο αργότερα ο Καλαργυρός έκανε το 4-3. Λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου ο Αλειφτήρας πραγματοποιώντας ακόμα μία απόκρουση "κράτησε" το 4-3.

Με το ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η δεύτερη περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν αλλά ο Καλαργυρός έβαλε εκ νέου μπροστά τους «ασπρόμαυρους» σκοράροντας για το 5-4. Μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του αγώνα το σκορ είχε διαμορφωθεί σε 5-6.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο ρυθμός έμεινε στα ίδια επίπεδα. Με τον Κούπμαν να κάνει το 6-6 και τον Πόλυ Προσινικλή το 7-6, ο ΠΑΟΚ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τρία διαδοχικά τέρματα, έτσι η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 7-9.

Στο τέταρτο και πιο κρίσιμο οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ «έβγαλε αντίδραση» και βρήκε ξανά την συγκέντρωση του. Αρχικά ο Μιλάρντοβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 8-9 και ο Κούπμαν σε 9-10. Ο Δικέφαλος στο επόμενο τέρμα το φιλοξενούμενων απάντησε με τον Μιλάρντοβιτς να σκοράρει τρεις συνεχόμενες φορές, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 12-11.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 13:45, εντός έδρας, απέναντι στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

Τα Οκτάλεπτα: 4-3, 1-3, 2-3, 5-2.

Διαβάστε ακόμη...