Ήττα στο Περιστέρι για την ομάδα πόλο

Για την 14η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo έχασε στην Αθήνα με 13-10 από τον ΓΣ Περιστερίου ...
Ήττα στο Περιστέρι για την ομάδα πόλο

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Καλαργυρό, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο και Κούπμαν.

Ο Δικέφαλος μπήκε μουδιασμένος στον αγώνα, σπαταλώντας αρκετά λεπτά μέχρι να βρει δίχτυα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά σκοράροντας τρεις φορές. Ο ΠΑΟΚ έκανε επιθέσεις οι οποίες δεν μετουσιώνονταν σε γκολ, αυτό σταμάτησε με τον Χαραλαμπόπουλο να κάνει το 3-1 και να μειώνει την διαφορά στα δύο τέρματα. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το Περιστέρι να πηγαίνει το σκορ στο 4-1.

Στο ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο οκτάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε νωρίς ένα πέναλτι και ο Κεχαλάρης ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως ο τερματοφύλακας των αντιπάλων το απέκρουσε. Μετέπειτα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην επίθεση και ο Καπράγκος λίγο πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου διαμόρφωσε το σκορ στο 8-2.

Στην επανέναρξη ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε να βρίσκει τα «πατήματα» του. Μπορεί οι παίκτες του Περιστερίου να έκαναν το 9-1, ωστόσο ο Χαραλαμπόπουλος βρήκε ξανά δίχτυα για το 9-3 και το 10-4 αντίστοιχα. Ενώ λίγο αργότερα ο Μιλάρντοβιτς με δύο συνεχόμενα τέρματα πήγε το σκορ στο 11-6. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να κάνουν 12-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος παρέμεινε στο ίδιο τέμπο. Το περιστέρι πήγε το σκορ στο 13-6 και από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ είχε πολυφωνία στην επίθεση η οποία έκλεισε την ψαλίδα του σκορ. Ο Τσολακούδης μείωσε σε 13-7, ο Νίκος Προσινικλής σε 13-8 και στη συνέχεια ο Κεχαλάρης έκανε το 13-9. Ενώ ο Μιλάρντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ της αναμέτρησης σε 13-10.

H ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, στέφει το βλέμμα της στην Β΄ φάση της Α1 Πόλο ανδρών, περιμένοντας να μάθει το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...