Απελπισία «σκέπασε» τον Πειραιά!

Από inpaok.com : Αυτοί που με έπαρση δήλωσαν ότι δεν ανησυχούν και ότι δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, έχασαν την ψυχραιμία τους. Οι καταγαιστικές εξελίξεις με τις καταγγελίες παικτών του Πλατανιά για τον εφιάλτη που έζησαν στα αποδυτήρια του Καραισκάκης, προκαλούν ιλίγγους στον Πειραιά. Κατάλαβαν ότι το παραμύθι τους τελειώνει. Παραδέχονται ότι βρίσκονται στριμωγμένοι στα σχοινιά, όσο ποτέ στο παρελθόν.
Πηγή: inpaok.com
Απελπισία «σκέπασε» τον Πειραιά!

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι αντιδράσεις τους.

Πρόσκληση για ανοικτό διάλογο στους πολιτικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά έχουν αποστείλει οι τέσσερις «ερυθρόλευκοι» πυλώνες του συλλόγου εκτός ΠΑΕ, δηλαδή οι δύο σύνδεσμοι οπαδών, η Θύρα 7 και η ΠΕΦΟ, ο Ερασιτέχνης και ο σύνδεσμος των βετεράνων. Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (4/5, 19:00) στο Καραϊσκάκη και το θέμα δεν είναι άλλο από τα όσα καλείται να αντιμετωπίσει τελευταία ο Ολυμπιακός, σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι δέχονται «πόλεμο» σε πολλαπλά επίπεδα και για τον λόγο αυτό έχουν... συστρατευθεί οι τέσσερις συγκεκριμένοι «πυλώνες» προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον πολιτικό κόσμο της πόλης και να βρεθούν οι κατάλληλοι τρόποι αντίδρασης.

Ο σκοπός του άτυπου αυτού φόρουμ είναι να ακουστούν όλες οι διαφορετικές απόψεις σχετικά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Ολυμπιακό να θεωρεί ξεκάθαρα ότι κατά κάποιο τρόπο πρέπει να υπάρξει «παρέμβαση» από τις τοπικές πολιτικές δυνάμεις.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Να εκβιάσουν καταστάσεις και να πιέσουν την κυβέρνηση για να μην τηρηθούν οι κανονισμοί και να μην εφαρμοστούν οι νόμοι. Δεν υπάρχει άλλη λύση για να ξεφύγουν οι ερυθρόλευκοι από την δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ηρθε η ώρα να αποδείξει η κυβέρνηση αν μπορεί και θέλει να χτυπήσει την διαπλοκή. Δεν θα χρειαστεί να κάνει τίποτε περισσότερο από να μην παρέμβει για να εφαρμοστούν οι νόμοι και οι κανονισμοί. Τίποτα άλλο!

Ο Κύζας φταίει για τις απολύσεις στον Παναθηναικό!

Σειρά νέων απολύσεων έχει έρθει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες, σε συνέχεια των περικοπών που γίνονται ώστε να υπάρξει εξορθολογισμός του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η συνεργασία με τους Κώστα Μπατσινίλα που αποτελούσε μέλος του τμήματος σκάουτινγκ αλλά και Αλέξη Αλεξόπουλο που αποτελούσε γυμναστή της Ακαδημίας.

Επιπλέον, στο δυναμικό της ΠΑΕ δεν ανήκει πλέον η Ελένη Κωνσταντοπούλου, επί πολλά έτη στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ και η μητέρα του Γιώργου Καραγκούνη, Ξένια Καραγκούνη, η οποία κατείχε πόστο στο τμήμα εισιτηρίων. Από την άλλη μεριά αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα είδαν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για χρήματα που αποτελούν μέρος της δόσης του Φεβρουαρίου.

Σαφώς και την ευθύνη για όλα φέρει ακέραιη, ο Κύζας. Είναι σίγουρο ότι θα το υποστηρίξουν αργά ή γρήγορα ο Αλαφούζος και οι επικοινωνιολόγοι του. Το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Τα συνθήματα των οπαδών του Παναθηναικού στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στην Λεωφόρο... «Ο ΠΑΟ δεν είναι ΣΠΟΡ ΦΜ ΚΑΙ ΣΚΑΙ», αποτελούν ξεκάθαρο μήνυμα πως οι οπαδοί των «πρασίνων» δεν έφαγαν το σανό που τους πάσαραν για τον Κύζα.

Παράλληλα, η πλήρης ταύτιση απόψεων Αλαφούζου – Μαρινάκη, απλά έρχεται να επιβεβαιώσει όσα καιρό τώρα με επιμονή υποστηρίζουμε. Οι ισχυροί άνδρες των δυο ομάδων προχωρούν χέρι – χέρι. Το κοινό συμφέρον ενώνει. Το εξωφρενικό είναι ότι κερδισμένος σε κάθε περίπτωση θα είναι ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναικό να αποτελεί το δεκανίκι του. «Αιώνιοι» μόνο για τα μάτια των οπαδών τους;

Διαβάστε ακόμη...