Η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται και σε Κουλιεράκη

Έχοντας ως τελευταία προσθήκη στο ιατρικό δελτίο τον Χάρη Τσιγγάρα δεδομένου πως αποκόμισε ένα γύρισμα στον αστράγαλο σε προηγούμενο προπονητικό πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε συνολικά απόντες σε καθεστώς… τραυματισμού που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε αυτή τη μίνι προετοιμασία που πραγματοποιείται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.
Πηγή: forzaonline.gr
Η προσοχή του ΠΑΟΚ στρέφεται και σε Κουλιεράκη
Photo Credits: @forzaonline.gr

Εξαιρουμένου του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που κατά πάσα πιθανότητα χάνει τη φετινή αγωνιστική περίοδο αν και εξέφρασε την πεποίθηση πως πρόκειται να επιστρέψει εκ νέου σε φουλ ρυθμούς νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα και ρίχνοντας στην εξίσωση και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη δεδομένων των ενοχλήσεων που αποκόμισε στους κοιλιακούς κατά την παρουσία του στην Αθήνα με την Εθνική Ελλάδος, στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα βρέθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Αναφορικά με τον Χανιώτη στόπερ αξίζει να ειπωθεί πως οι ενοχλήσεις του φαίνεται να έχουν υποχωρήσει καθώς έλαβε μέρος στην προπόνηση της γαλανόλευκης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Γεωργία, ωστόσο, δεν παύει να γνωρίζει ιδιαίτερη διαχείριση. Σε κάθε περίπτωση, το τοπίο ξεκαθαρίζει δεδομένου πως στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου τίθεται ξανά ο Γιάννης Μιχαηλίδης υπολογίζοντας σε μία σημαντική προσθήκη στα μετόπισθεν.

Στην παρούσα φάση, Ζόαν Σάστρε, Ράχμαν Μπάμπα, Χάρης Τσιγγάρας, Μάγκομεντ Οζντόεφ έθεσαν προσωρινά εαυτόν εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Θεσσαλονίκη έχοντας αναμενόμενα βρεθεί στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους». Σε καλύτερο επίπεδο αναφορικά με την αγωνιστική του ετοιμότητα εμφανίζεται ο Ζόαν Σάστρε δεδομένου πως εδώ και λίγες μέρες προπονείται μόνος του, ξεκινώντας και τρέξιμο στο γήπεδο.

Αυτό που μένει να φανεί είναι η κατάσταση των απόντων μετά το διήμερο ρεπό που εξασφάλισε ο Ρουμάνος τεχνικός στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του, με τα βλέμματα να στρέφονται συγχρόνως και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, του οποίου η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία εντός ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...