Ξέρω τι κάνεις μετά την διακοπή!

Τι έκανε ο Δικέφαλος πέρσι αλλά και φέτος μετά τις διακοπές του πρωταθλήματος;
Πηγή: paok24.com
Ξέρω τι κάνεις μετά την διακοπή!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Σχεδόν μία εβδομάδα απομένει για την επανέναρξη των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 1 μετά από την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στην Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή (31.03.24) για την δεύτερη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος. Μπορεί την περσινή σεζόν η επιστροφή από τις διακοπές να ήταν μεγάλη… παγίδα, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται τη φετινή σεζόν.

Στην πρώτη χρονικά διακοπή που έγινε λόγω εθνικών ομάδων στις αρχές του Σεπτέμβρη, ο Δικέφαλος πήγε στη διακοπή μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη κι επέστρεψε με το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Άρη. Εκεί μολονότι είχε την κυριαρχία έμεινε στο μηδέν με τους «κιτρινόμαυρους» συνεχίζοντας την αρνητική παράδοση μετά τη διακοπή.

Η επόμενη διακοπή ήταν μετά την μυθική εμφάνιση και νίκη στην Φρανκφούρτη στις 5 Οκτωβρίου. Μετά την επικράτηση επί της Άιντραχτ ακολούθησε διακοπή δύο εβδομάδων, με τους «ασπρόμαυρους» να επιστρέφουν στην δράση με το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εκεί όπου επικράτησαν με 2-0 των Περιστεριωτών.

Ακολούθησε η διακοπή του Νοεμβρίου, με τον «Δικέφαλο» να πηγαίνει εκεί με νίκη επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα και να επιστρέφει με την εύκολη επικράτηση επί του Πανσερραϊκού με 5-0.  Η νίκη επί της Κηφισιάς με 0-6 ήταν η τελευταία για το 2023, με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στο νέο έτος με νίκη επί του ΟΦΗ με 4-0 μετά από δύο εβδομάδες διακοπών.

Εκείνη ήταν και η τελευταία διακοπή έως τώρα με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει ανταποκριθεί πολύ καλά έως τώρα στα παιχνίδια μετά από διακοπή, εν αντιθέσει με όσα είχαμε δει την προηγούμενη σεζόν.

H … κατάρα της περσινής σεζόν!

Την περσινή σεζόν η ιδιαιτερότητα της διακοπής του πρωταθλήματος για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε μια σεζόν με τέσσερις διακοπές για υποχρεώσεις εθνικών ομάδων. Στην πρώτη διακοπή, ο ΠΑΟΚ προερχόταν από την οδυνηρή ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όταν και είχε ισοφαριστεί στο 102′ και υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα όπου και ηττήθηκε με 2-1.

Η επιστροφή από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε βρει τον ΠΑΟΚ νικητή στο Αγρίνιο με 2-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ στην τρίτη διακοπή -και πάλι- ελέω εθνικών ομάδων, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε με το… αριστερό στην δράση, καθώς γνώρισε οδυνηρή ήττα από την ΑΕΚ με 0-1 για τα πλέι οφ. Η τελευταία διακοπή ήταν πριν το παιχνίδι της Τούμπας απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-2 κι έδωσαν συνέχεια στην… κατάρα, την οποία φαίνεται πως έχει «σπάσει» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...