Ο ΠΑΟΚ «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ονιεντίκα (vds)

ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ κοντραρίζονται με γνώμονα μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, με τους μεν «ασπρόμαυρους» να μετατοπίζουν πρωτίστως τα βλέμματά τους στον Παναθηναϊκό και τους δε Βέλγους να στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σερκλ Μπριζ στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος της Jupiler League έχοντας ένα πρόγραμμα που φαντάζει ιδιαιτέρως απαιτητικό πόσω μάλλον μετά τη βαθμολογική οπισθοχώρησή τους σε συνάρτηση με τα σετ αγώνων που έχουν με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο ΠΑΟΚ «ξυπνά» δυσάρεστες αναμνήσεις στον Ονιεντίκα (vds)
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει το παρελθόν του 22χρονου μέσου της Κλαμπ Μπριζ, Ράφαελ Ονιεντίκα, με τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως ο νεαρός χαφ είχε αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδια της Μίντιλαντ με τους «ασπρόμαυρους» στη φάση των «32» του UEFA Europa Conference League. Κάτι που σημαίνει πως του ξυπνούν… δυσάρεστες αναμνήσεις δεδομένου πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ένα ματς-θρίλερ μετά το πρωταρχικό προβάδισμα των Δανών με 1-0 έγραψε ιστορία περνώντας για πρώτη φορά νικητής σε διαδικασία πέναλτι (5-3) με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται με 2-1 υπέρ του Δικεφάλου.

Μία ρωσική ρουλέτα που δεν ταίριαζε στον ΠΑΟΚ δεδομένου του παρελθόντος του εξαιτίας της κατάρας των τεσσάρων αποκλεισμών του εκεί (σ.σ 1981-82 με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 1983-1984 με Μπάγερν Μονάχου, 1990-1991 με Σεβίλλη, 1999-2000 με Μπενφίκα). Σε κάθε περίπτωση, όμως, φρόντισε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μίντιλαντ, αγωνιζόμενος μετά από 48 χρόνια ξανά μήνα Μάρτιο στην Ευρώπη.

Η διαδικασία των πέναλτι:

1-0 Ο Τσόλακ

1-0 Ο Μέγερ εκτέλεσε, το έπιασε ο Πασχαλάκης

2-0 Σίντκλεϊ

2-1 Ο Άντερσεν

3-1 Ο Σβαμπ

3-2 Ο Ντιρ

4-2 Ο Μιτρίτσα

4-3 Ο Λιντ

5-3 Ο Κούρτιτς

Διαβάστε ακόμη...