All in από την Κλαμπ Μπριζ: «Θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στο Conference»

Η Κλαμπ Μπριζ προετοιμάζεται μετ' εμποδίων για τις αναμετρήσεις στο Conference League με τον ΠΑΟΚ τον οποίο θα αντιμετωπίσει με υπηρεσιακό προπονητή, μετά την απόλυση του Ρόνι Ντέιλα - Οι δηλώσεις του Νορβηγού μετά την αποχώρησή του.
Πηγή: sdna.gr
All in από την Κλαμπ Μπριζ: «Θέλει να κάνει κάτι ξεχωριστό στο Conference»
Photo Credits: @sdna.gr website

Σε πρώτο πλάνο έχει βάλει τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ η Κλαμπ Μπριζ, θέλοντας να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο Conference League, δεδομένης και της απόστασης που έχει από την πρώτη Σεν Ζιλουάζ στο εγχώριο πρωτάθλημα, στο οποίο βέβαια με την είσοδο των ομάδων στα play off οι διαφορές μειώνονται.

Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν και οι δηλώσεις του Ρόνι Ντέιλα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο μετά την ήττα από την Σεντ Τρουίντεν, με τους Βέλγους να συνεχίζουν με υπηρεσιακό προπονητή, τον Νίκι Χάγιεν.

“Θέλουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό στο Conference League και εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι είναι πιθανό να συμβεί. Ούτε στο Πρωτάθλημα είχαν τελειώσει τα πάντα. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο», τόνισε, αναφερόμενος στο διαζύγιο με την Μπριζ: «Ο καθένας πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο κάνει τα πράγματα είναι ο πιο σωστός. Απλά σκεφτόμασταν διαφορετικά. Δεν έχω κάποια δυσαρέσκεια, αποδέχομαι το πεπρωμένο μου, δεν κρατάω κακία.

Εύχομαι τα καλύτερα για όλο τον σύλλογο. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της ομάδας. Δεν θα μετανιώσω ποτέ για την απόφασή μου να έρθω στην Μπριζ, έμαθα πολλά, έκανα πολλούς φίλους».

Τέλος, ο Νορβηγός προπονητής τόνισε ότι η καταστροφική κίνηση για την ομάδα ήταν η αποχώρηση του CEO, Βινσέντ Μαναέρτ. «Ήταν πολύ σημαντικός για το κλαμπ, με την αποχώρησή του χάθηκε όλη η αθλητική γνώση. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ των παικτών και του υπόλοιπου συλλόγου. Μου έλειψε, τελικά όλα έγιναν λόγω αποτελεσμάτων και όχι της προόδου της ομάδας. Ήθελα να τελειώσω την σεζόν με καλό τρόπο αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία», τόνισε ο Ντέιλα.

Διαβάστε ακόμη...