Κλαμπ Μπριζ: Υπό μεγάλη πίεση ο Ντέιλα!

Mπορεί η Κλαμπ Μπριζ να βρίσκεται στους “8” του Εuropa Conference League, ωστόσο το γεγονός πως βρίσκεται 18 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Ζεν Ζιλουάζ, μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Jupiler Pro League, κάνει εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον του Ρόνι Ντέλια στον πάγκο της και τη νέα σεζόν!
Πηγή: paok24.com
Κλαμπ Μπριζ: Υπό μεγάλη πίεση ο Ντέιλα!
Photo Credits: @paok24.com

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Sporza, o 48χρονος προπονητής, που ανέλαβε τις τύχες της Κλαμπ Μπριζ το περασμένο καλοκαίρι, εξακολουθεί να είναι αποδέκτης μεγάλης κριτικής, με τον δημοσιογράφο Έντι Ντεμαρέζ να τονίζει μεταξύ άλλων:

Αυτή η καταιγίδα που υπάρχει, δεν είναι φαινόμενο των τελευταίων εβδομάδων. Υπήρχε και στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου. Ακόμη και τότε, οι επιδόσεις και τα αποτελέσματα της ομάδας δεν ήταν τα καλύτερα και η κριτική στράφηκε στον προπονητή.

Στη συνέχεια, στις 9 Νοεμβρίου, η Κλαμπ Μπριζ κέρδισε στο Conference League την Λουγκάνο, ωστόσο στη συνέχεια υπήρξαν πολύ λίγοι αγώνες με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ως αποτέλεσμα, η κριτική δεν υποχώρησε ποτέ πραγματικά και έγινε ξανά σφοδρή από τον Φεβρουάριο, όταν τα αποτελέσματα έγιναν ξανά πολύ μεταβλητά. Σε 10 αγώνες, η Κλαμπ Μπριζ είχε απολογισμό 4 νίκες, 4 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Επιπλέον, ο Ντέιλα έκανε αρκετές αμφισβητούμενες αλλαγές σε αυτούς τους αγώνες, οι οποίες δεν τον δικαίωσαν. Είναι αλήθεια πως ο προπονητής έχει επιτύχει τώρα άλλη μια ευρωπαϊκή επιτυχία, αλλά έχει συνειδητοποιήσει ότι τα πράγματα τελειώνουν για αυτόν στη Μπριζ.

Η σχέση του με το διοικητικό συμβούλιο δεν είναι καλή και νομίζω πως έχει συνειδητοποιήσει πως δεν έχει τίποτα άλλο να κερδίσει ή να χάσει. Μόνο ένας ευρωπαϊκός τελικός ή μια απροσδόκητη 2η θέση στο πρωτάθλημα, μπορεί να αλλάξει την τύχη του. Αν δεν συμβεί αυτό, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι το τέλος της ιστορίας για τον Ντέλια στην Κλαμπ Μπριζ, μετά από μόλις μία σεζόν. Δεν υπάρχει χρόνος για πολλή υπομονή σε έναν υπερ-φιλόδοξο κορυφαίο σύλλογο όπως η Κλαμπ Μπριζ. Τα τρόπαια πρέπει να κερδίζονται.

Το διοικητικό συμβούλιο ήταν ευχαριστημένο με την πρόκριση στους “8” του Conference, αλλά κανείς toyw δεν φαινόταν πραγματικά χαρούμενος. Aυτό οφείλεται ίσως στο ότι τα αφεντικά της ομάδας βλέπουν πως το επίπεδο παιχνιδιού δεν είναι ακόμα αρκετά καλό..

Δεν έχει, πλέον, καμία πίστωση χρόνου. Κατάφερε να κερδίσει λίγο χρόνο, αλλά σε κάθε ματς στο εξής θα βρίσκεται κάτω από τη διαρκή πίεση των αποτελεσμάτων, εντός κι εκτός των συνόρων. Δυστυχώς, αυτό δεν θα αλλάξει γι’ αυτόν“.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...