Με νέο πρόεδρο τον Ζάετς στην Τούμπα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!

Πηγή: thessports.gr
Με νέο πρόεδρο τον Ζάετς στην Τούμπα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ!
Photo Credits: @thessports website

Εποχή Βέλιμιρ Ζάετς στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον θρύλο του Παναθηναϊκού και του κροατικού ποδοσφαίου να «εκθρονίζει» έπειτα από 24 χρόνια από τον προεδρικό θώκο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον Μίρκο Μπάρισιτς.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον παλαίμαχο άσο του πάλαι ποτέ γιουγκοσλαβικού ποδοσφαίρου να συγκεντρώνει 31 ψήφους από τα 52 μέλη του συμβουλίου της κροατικής ομάδας έναντι 19 του 87χρονου Μπάρισιτς που αποχωρεί έπειτα από 24 χρόνια στην προεδρία της Ντινάμο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, αλλά και την προηγούμενη ηγεσία της ομάδας. Είμαστε καινούργιοι και φέρνουμε νέες ιδέες. Είναι μια μεγάλη νίκη για την δημοκρατία. Μια νέα ομάδα ανθρώπων θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τη Ντινάμο σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε ένα σημαντικό ματς στην Ελλάδα μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Η Ντινάμο είναι ποδόσφαιρο, συναισθήματα, πολλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλιμιρ Ζάετς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Ζέκο» έχει θητεύσει ως παίκτης, προπονητής, αλλά και αθλητικός διευθυντής στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε ακόμη...