K-19: Σκληρή μάχη με τον Ολυμπιακό για το φετινό τίτλο

Αμφίρροπη μέχρι τέλους προβλέπεται η μάχη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο πρωτάθλημα νέων Κ-19.
Πηγή: forzaonline.gr
K-19: Σκληρή μάχη με τον Ολυμπιακό για το φετινό τίτλο
Photo Credits: @forzaonline.gr website

Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση με 45 βαθμούς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει έναν αγώνα περισσότερο. Από την άλλη, στο μεταξύ τους παιχνίδι στο β΄ γύρο ο Δικέφαλος θα είναι γηπεδούχος, έχοντας επιπλέον νικήσει εκτός έδρας τους «ερυθρόλευκους» με 2-1 στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έχει να υποδεχθεί και τους ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκό, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Κηφισιά και Αρη.

Για τους Πειραιώτες, που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο φάιναλ φορ του Γιουθ Λιγκ (θα διεξαχθεί από 19 μέχρι22 Απριλίου στην Ελβετία), υπολείπονται οχτώ αγώνες, εκ των οποίων οι έξι θα είναι εκτός έδρας. Με εξαίρεση, όμως, τον ΠΑΟΚ, οι υπόλοιποι αντίπαλοί τους (Πανσερραϊκός, Λαμία, Κηφισιά, Παναιτωλικός, Αρης) βρίσκονται από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω. Ακόμη, ο Ολυμπιακός έχει να φιλοξενήσει τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Η ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Β΄

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τρεις παίκτες, που άρχισαν τη σεζόν με την Κ-19, στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραν προαγωγή για τον ΠΑΟΚ Β΄, όπου και καθιερώθηκαν. Ο λόγος για τους 19χρονους Γκούμα και Φίλων, όπως και τον 18χρονο Σνάουτσνερ, ο οποίοι είχαν καταγράψει τέσσερις, δέκα και πέντε συμμετοχές αντίστοιχα με την ομάδα νέων. Είναι προφανές ότι με την αναβάθμισή τους η Κ-19 στερήθηκε τριών βασικών στελεχών, ωστόσο, αυτό που κυρίως έχει σημασία είναι να εξελίσσονται οι νεαροί παίκτες, ν’ αποκτούν εμπειρίες σε ανώτερο επίπεδο, με απώτερο στόχο να φθάσουν μέχρι την πρώτη ομάδα.
 

Διαβάστε ακόμη...