«Πλήγωσε» την Εθνική Νέων στο 89′ ο… Βαρέλα! (vid)

Παρά την σπουδαία εμφάνισή της στο δεύτερο ημίχρονο, η εθνική Κ19 ηττήθηκε με 2-1...
Πηγή: paok24.com
«Πλήγωσε» την Εθνική Νέων στο 89′ ο… Βαρέλα! (vid)
Photo Credits: @paok24.com website

Με το…αριστερό ξεκίνησε η πορεία της Κ19 της Ελλάδας στην Elite Round των προκριματικών για το Euro, καθώς η ομάδα του Τάσου Θέου ηττήθηκε με 2-1 από την Πορτογαλία.

Ο Ριμπέιρο έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ίβηρες στο 34ο λεπτό, με τη Γαλανόλευκη των τεσσάρων «ασπρόμαυρων» να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στο 79’ χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Αλεξίου. Παρ’ όλα αυτά, οι Πορτογάλοι ανέκτησαν το προβάδισμα με γκολ του άλλοτε μέλους των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και γιου του Φερνάντο Βαρέλα, Γκουστάβο, στο 89’ και αυτή τη φορά το κράτησαν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός επιθετικός δεν πανηγύρισε το τέρμα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, προφανώς ως ένδειξη σεβασμού για τα χρόνια που πέρασε στη χώρα μας, στην οποία γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά ως μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Στο έτερο ματς του 4ου ομίλου, η Δανία επικράτησε 3-1 της Σερβίας. Επόμενο ματς για την ελληνική ομάδα, ενάντια στους Σκανδιναβούς το Σάββατο (23/03).

Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Νικολακούλης, Αλεξίου, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Λιατσικούρας, Μπάκουλας (89′ Καλοσκάμης), Φίλων (36′ Κάτρης), Κοντονίκος (46′ Παπακανέλλος), Μαρουτσής (46′ Γκούμας), Γκιτέρσος, Δεληανίδης (46′ Κωστούλας)

Διαβάστε ακόμη...