Μεγάλα παιχνίδια για Κ19 και Κ15!

Μεγάλα παιχνίδια για Κ19 και Κ15!
Πηγή: paok24.com
Μεγάλα παιχνίδια για Κ19 και Κ15!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Αγωνιστική δράση υπάρχει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, με τα τμήματα του Δικεφάλου να έχουν παιχνίδια σήμερα για τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League. Πρώτη χρονικά αγωνίζεται η Κ15, η οποία στις 12:00 φιλοξενείται στο Δημοτικό στάδιο Φιλύρου από τον Άρη για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πέμπτου ομίλου.

Οι «ασπρόμαυροι» προελαύνουν στον όμιλό τους, έχοντας μαζέψει 36 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές, ενώ ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με 18 βαθμούς και ο Άρης με 16. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και πριν μερικές ημέρες για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος υποδομών της Κ15, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εύκολα με 4-0.

Μεγάλο παιχνίδι, δίνει σήμερα και η Κ19 του Πέτρου Τσιαπακίδη, η οποία αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στις 14:00. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Λώλας και είναι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες (8/3) του ΟΦΗ με 1-0 και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 45 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία σήμερα να κερδίσει και να ανέβει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τα «αετόπουλα» μετρούν 44 βαθμούς, ενώ η σημερινή του αντίπαλος, ΑΕΚ, είναι τέταρτη με 37.

 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...