Ο “non stop” Τόμας Κεντζιόρα

Έχει φτάσει συνολικά τα 55 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Έχει να επιδείξει 33 αγώνες πρωταθλήματος, 16 ματς στο Europa Conference League και 6 στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: paok24.com
Ο “non stop” Τόμας Κεντζιόρα
Photo Credits: @paok24.com

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει σε όλο αυτό το διάστημα κι έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο, είναι ο Τόμας Κεντζιόρα. Για την ακρίβεια, ο Πολωνός είναι αυτός που έχει να επιδείξει σε αυτή τη φάση τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, μετά τον Ντομινίκ Κοτάρσκι, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και η κατάσταση στα στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ο Κεντζιόρα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και σε ένα άκρως απαιτητικό διάστημα, μετά και τον τραυματισμό του Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ είναι ο βασικός δεξιός στόπερ που δεν… βγαίνει από το βασικό σχήμα, έχοντας να επιδείξει συνολικά 3.794 λεπτά συμμετοχής.

Άρχισα να παίζω περισσότερο, κυρίως ως κεντρικός αμυντικός. Νομίζω ότι είναι καλύτερο για μένα να παίζω πιο συχνά σε αυτή τη θέση.

Στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ έπαιζα μόνο στο κέντρο της άμυνας αλλά αν χρειαστεί κάτι ο προπονητής, μπορώ να παίξω και εκεί αλλά και στα δεξιά. Νιώθω καλά στην ομάδα στο ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ζεις, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ“, ανέφερε σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Κεντζιόρα, αναφορικά με τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό να δίνει πολύτιμες λύσεις και να συνεχίζει… non stop.

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...