Έβγαλε αντίδραση, υποχρεωμένος να μην σταματήσει!

Από paok24.com: 7 Ιανουαρίου 2024. Ο ΠΑΟΚ αδικεί κατάφορα τον... εαυτό του στο "Κλεάνθης Βικελίδης", γνωρίζει την ήττα από τον Άρη και πέφτει από την κορυφή της Stoiximan Super League, καθώς παραμένει στους 38 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ μετά το "διπλό" της επί του Ολυμπιακού και παράλληλα βλέπει τον Παναθηναϊκό από το -2, από τη στιγμή που οι "πράσινοι" κέρδισαν τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο!
Πηγή: paok24.com
Έβγαλε αντίδραση, υποχρεωμένος να μην σταματήσει!

17 Ιανουαρίου 2024. Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες με 4-0 και ουσιαστικά "τσεκάρει" το εισιτήριό του για τους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού πρώτα στις 10 Ιανουαρίου κέρδισε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 2-0, για τη φάση των "8" της διοργάνωσης και στις 14 Ιανουαρίου, την περασμένη Κυριακή δηλαδή, φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα!

Με το τελευταίο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την ισοπαλία μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή της Super League, υπερτερώντας των "πράσινων" στην ισοβαθμία και έχοντας "αέρα" δύο και έξι βαθμών από ΑΕΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα!

Με δυο λόγια, η αντίδραση των ποδοσφαιριστών του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από την ήττα στο Χαριλάου, μόλις η τρίτη τη φετινή σεζόν, ήταν η... ενδεδειγμένη! Φυσικά, ο "πόλεμος" σε τρία "μέτωπα" συνεχίζεται, με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική ομάδα της χώρας που έχει τρεις διοργανώσεις στο καλεντάρι της!

Φυσικά, ο προπονητής του Δικεφάλου παραμένει πιστός στο δόγμα... game by game, με τον Δικέφαλο να καλείται πλέον να φύγει με το "διπλό" από το Πανθεσσαλικό Στάδιο το απόγευμα της Κυριακής, έχοντας απέναντί του τον Βόλο, σε μια αγωνιστική που κάθε άλλο παρά απίθανο μοιάζει το σενάριο να απωλέσουν βαθμούς ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και Ολυμπιακός, οι οποίοι – εκτός από τη δική τους καταπόνηση και τα προβλήματα τραυματισμών τους – θα αντιμετωπίσουν Αστέρα Τρίπολης (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Άρη (εκτός) αντίστοιχα!

Διαβάστε ακόμη...