Δυνατό τεστ, φιλική ήττα

Από paokfc.gr: Σε αντίξοες συνθήκες, με πολύ υψηλή θερμοκρασία και υγρασία, ο ΠΑΟΚ γνώρισε φιλική ήττα από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο Ζούτφεν με 2-1, στο δεύτερο φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους.
Πηγή: paokfc.gr
Δυνατό τεστ, φιλική ήττα

Ο  Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες, η ομάδα του ήταν παραγωγική κι έβγαλε φάσεις, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ.

Στο πρώτο μέρος, με τα πόδια βαριά, από την επιβάρυνση των δυνατών προπονήσεων των προηγούμενων ημερών, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία και να ψάχνει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

O Δικέφαλος είχε καλές καλές στιγμές με Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς και Μπράντον στα πρώτα 30 λεπτά, οι Ολλανδοί είχαν κι αυτοί τις στιγμές τους και στο 35′ προηγήθηκαν με κεφαλιά του Λίντμπεργκ που βρήκε στον Σο. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 48′ ο Σβαμπ μετά από ασίστ του Τάισον με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου είχα την υπεροχή, ανέβασαν τις γραμμές και πίεσαν την μπάλα στο αντίπαλο μισό, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Βρακά , Κωνσταντέλια, Γκορντεζιάνι, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Τάισον, αλλά η Γκόου Αχέντ Ιγκλς ήταν αυτή που βρήκε το γκολ με τον Αντεκάνια στο 70′, στην μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος.

Η σύνθεση του Δικεφάλου: Ζίβκοβιτς (46' Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62' Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46' Μιχαηλίδης), Εκόνγκ (46' Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (62' Τσαούσης), Ντόουγκλας (29' λ.τ. Σβαμπ), Τσιγγάρας (62' Γιαξής), Μουργκ (62' Βρακάς), Τάισον (70' Τζίμας), Α.Ζίβκοβιτς (46' Κωνσταντέλιας), Μπράντον (46' Γκορντεζιάνι).

Διαβάστε ακόμη...