Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την Λίγκα... Τορνατώρου και τη διευκόλυνση στον Ολυμπιακό!

Aπό sdna.gr: Επικαλούμενοι την ΕΡΤ, οι άνθρωποι της Volley League του Τορνατώρου άλλαξαν κατά δύο μέρες το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και το πήγαν Δευτέρα. Στο μεταξύ αναμένεται ο νέος διαγώνιος των ερυθρολεύκων για προπονήσεις...
Πηγή: sdna.gr
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την Λίγκα... Τορνατώρου και τη διευκόλυνση στον Ολυμπιακό!

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με τη διεξαγωγή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την ενδέκατη αγωνιστική της Volley League. Ως είθισται τα σημαντικότερα ματς του πρωταθλήματος διεξάγονται την Παρασκευή προκειμένου να μεταδίδονται από την ΕΡΤ.

Έτσι λοιπόν αναμενόταν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να διεξαχθεί την Παρασκευή στις 19:15 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Όμως ο ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα βρισκόταν στην Πορτογαλία για τον επαναληπτικό με τη Μπαστάρντο ενημερώθηκε από το ντέρμπι θα αλλάξει ημέρα διεξαγωγής και θα γίνει Δευτέρα μετά από σχετικό αίτημα της Δημόσιας τηλεόρασης.

Άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης επικοινώνησαν με την ΕΡΤ, οι οποιοι ανέφεραν ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο αίτημα από μέρους τους στη Λίγκα. Όλα αυτά ενώ αναμένεται ο νέος διαγώνιος της ομάδας του Πειραιά, Ρενέ Τέπαν.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί εκνευρισμός αφού θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός ευνοείται από αυτήν την αλλαγή. Έτσι, ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Έγκλεσκαλνς θα έχει περισσότερες προπονήσεις και χρόνο να προσαρμοστεί καλύτερα.

Σημειώνεται ότι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναμένεται με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ είναι στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 25 βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην τρίτη με 24, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Σύρου.

Διαβάστε ακόμη...