Στο αρχείο η «διαρροή κατάθεσης» Σιαμπάνη

Από inpaok.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει τη συνέχεια στα δικαστήρια
Πηγή: inpaok.com
Στο αρχείο η «διαρροή κατάθεσης» Σιαμπάνη

Στο αρχείο πέρασε η δικογραφία της «διαρροής» του Μάριου Σιαμπάνη στην Αστυνομία μετά την εξέταση της υπόθεσης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών...

Προ ημερών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιοτόπουλος, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαρροή των όσων είπε στην Αστυνομία ο τερματοφύλακας του Άρη, Μάριος Σιαμπάνης, την επομένη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός που κατήγγειλε την απευθείας αναμετάδοση της κατάθεσης στη «Δίκη» που φιλοξενείται από το OPEN. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζητεί να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της «παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου».

Από την έρευνα της κ. Κλιάμπα προέκυψε ότι δεν υπήρξε ταυτοποίηση μεταξύ όσων κατέθεσε ο Μάριος Σιαμπάνης και όσων δημοσιοποιήθηκαν, με την υπόθεση να αρχειοθετείται.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν έχει σκοπό να αφήσει σε... χλωρό κλαρί τους σκευωρούς αφού έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά όσων τον συκοφάντησαν αλλά και όσων υιοθέτησαν πιστά τις συκοφαντίες για να τους προσφέρουν υπηρεσία και προτίθεται να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους!

Διαβάστε ακόμη...