«Η κωμωδία τελειώνει, θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Σφοδρή επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της ηγεσίας του ποδοσφαίρου με αφορμή την τιμωρία του ΠΑΟΚ από βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων
Πηγή: metrosport.gr
«Η κωμωδία τελειώνει, θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ»

Δριμεία επίθεση στην ΕΠΟ με αφορμή την εξοντωτική τιμωρία κατά του ΠΑΟΚ εξαπέλυσε ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση:

«Οι μάσκες έπεσαν. Το σάπιο κατεστημένο που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Οι προαγωγοί του αθλήματος διώχνουν κάθε υγιή επενδυτή που θέλει να παίξει επί ίσοις όροις στο γήπεδο και να κατακτήσει καθαρά, αντρίκια πρωταθλήματα.

Η εξοντωτική τιμωρία του ΠΑΟΚ καταργεί κάθε έννοια ισονομίας και λογικής, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις της υδροκέφαλης Αθήνας, που πανικόβλητη από τη δυναμική του Δικεφάλου του Βορρά προσπαθεί να του κόψει τα φτερά. Οι τρεις βρικόλακες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κόκκινος, ο πράσινος και ο κίτρινος, οφείλουν να γνωρίζουν ότι η σιωπή δεν είναι αδυναμία.

Όσο για την ΕΠΟ, ένα έχω να πω: η κωμωδία τελειώνει. Θα μάθουν να σέβονται τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία. Τα πρωταθλήματα δεν είναι μόνο για την Αθήνα. Ο περήφανος ΠΑΟΚ δεν σκύβει το κεφάλι, ας το χωνέψουν».

Διαβάστε ακόμη...