Στα χέρια του Σιμιτζόγλου οι καταθέσεις, σειρά παίρνει ο Γιάχος

Από sport-fm.gr: Ο αθλ. εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, παρέλαβε τις καταθέσεις των Μαζαράκου, Τρομπούκη και Κουτσιαύτη για υπόθεση της «πυραμίδας» που θεωρούνται πολύ σημαντικές. Πλησιάζει κι ώρα του Γιάχου.
Πηγή: sport-fm.gr
Στα χέρια του Σιμιτζόγλου οι καταθέσεις, σειρά παίρνει ο Γιάχος

Στα χέρια του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, βρίσκονται πλέον οι καταθέσεις του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, του πρώην παρατηρητή Ηλία Μαζαράκου και πρώην διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη και τις παρέδωσε ο πταισματοδίκης Άρτας.

Ο πρώτος ανέφερε λεπτομέρειες για το πώς λειτουργούσε η εταιρεία-φάντασμα, σύμφωνα με τη Live Sport. Υπενθυμίζεται –και έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του- ότι έχει διαγραφεί από τα μητρώα της ΕΠΟ και της ΕΠΣ Άρτας. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι αγχωμένος. «Συναντήθηκα με τον κ. Βασάρα σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο πριν ένα χρόνο γι' αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα», είχε δηλώσει ο Ηλίας Μαζαράκος.

Σειρά θα πάρει τις επόμενες ημέρες ο διαιτητής, Θανάσης Γιάχος, ο οποίος είναι στέλεχος σε τράπεζα και φαίνεται ότι γνωρίζει αρκετά στοιχεία για τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσαν αυτοί που «έτρεχαν» την επιχείρηση, μαζεύοντας χρήματα από τους διαιτητές.

Επιπλέον, θα περάσουν προσεχώς από το γραφείο του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου και άλλοι διαιτητές, όπως και παράγοντες και δημοσιογράφοι που εργάζονται στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη...