«Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά»

Η ομάδα volley του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Παρασκευή στο Μπραχάτι τον Παμβοχαϊκό στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τα play offs της Volleylegue και ο Τόλης Αρμενάκης μίλησε για την αναμέτρηση ...
«Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά»

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Sport103 fm":

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Είναι πολύ θετικό το ότι τώρα στο τέλος της σεζόν η ομάδα δείχνει να ανεβάζει στροφές. Δεν περίμενα ότι θα κερδίζαμε με 3-0, αλλά εκμεταλλευτήκαμε και την κόπωση του Ολυμπιακού από το φάιναλ φορ του Κυπέλλο. Ο Ολυμπιακός ήταν σε μέτρια ημέρα, αλλά κι εμείς δεν κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση. Ημασταν καλοί κι αποφασιστικοί κι ελπίζω τώρα που είμαστε στην τετράδα να έρθει πιο κοντά ο κόσμος».

Ο Αρμενάκης απέδωσε τα πολλά σκαμπανεβάσματα του ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν, στους τραυματισμούς που προέκυψαν ενώ αναφερόμενος στις επικείμενες μάχες με τον Παμβοχαϊκό σημείωσε: «Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά κι αυτά τα ματς είναι τελείως διαφορετικά. Το άγχος πάντως θα το έχει χάσει ο Παμβοχαϊκός που έχει χάσει και τα δύο ματς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήδη έχουμε κερδίσει. Είναι άλλη ιστορία τα πλέι οφ και είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα ημέρας και φόρμας».

Ο Αρμενάκης που ευχήθηκε στα γενέθλια του (19 Ιουλίου) να γιορτάσει με την κούπα του πρωταθλητή, αλλά αμέσως επανέλαβε ότι «στο μυαλό μας είναι μόνο ο Παμβοχαϊκός και τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμη...