Δυναμική Παρουσία του ΠΑΟΚ στο Meteora Tournament!

Με εξαιρετική παρουσία συμμετείχε ο ΠΑΟΚ στο Meteora Tournament, το οποίο διεξήχθη σήμερα στα Τρίκαλα, μέσω των αθλητών του τμήματος Ελληνορωμαϊκής Πάλης.
Δυναμική Παρουσία του ΠΑΟΚ στο Meteora Tournament!
Photo Credits: @acpaok

Οι αθλητές του Δικεφάλου αγωνίστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και ποιότητάς τους. Στην κατηγορία των 87 κιλών, ο Νικόλαος Γιαγκουνίδης και ο Σεραφείμ Ξούρας έφτασαν και οι δύο στον τελικό, όπου αναμετρήθηκαν μεταξύ τους, με νικητή τον Γιαγκουνίδη Νικόλαο.

Παράλληλα, οι Σεραφείμ και Νίκος Ξούρας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας το ταλέντο και τη συνέπειά τους μέσα στα ταπί.

Δίπλα στους αθλητές, σε κοινή γωνία, βρέθηκε ο προπονητής Γιώτης Χεριστανίδης, ο οποίος καθοδήγησε τους παλαιστές του ΠΑΟΚ με εμπειρία και σιγουριά.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Διαβάστε ακόμη...