Παπαδόπουλος στο SDNA: «Δώσαμε και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ανήκει πάντα στην κορυφή»

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Futsal Super League και ο πρωτεργάτης και προπονητής του τμήματος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μίλησε στο SDNA για την μεγάλη επιτυχία του Δικεφάλου και όσα ακολουθούν για τους ασπρόμαυρους στην πρώτη κατηγορία.
Πηγή: sdna.gr
Παπαδόπουλος στο SDNA: «Δώσαμε και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ ανήκει πάντα στην κορυφή»
Photo Credits: @sdna.gr

Το νεοσύστατο τμήμα Futsal του ΠΑΟΚ κατάφερε στην πρώτη του χρονιά δύο σπουδαίες επιτυχίες, καθώς εκτός από την άνοδο στην Super League κατέκτησε και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και πλέον ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και την παρουσία του στα «μεγάλα σαλόνια».

 

ποδοσφαιρο σαλας
Photo Credits: @sdna.gr

 

Ο άνθρωπος που γύρω από τον οποίο χτίστηκε όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ και αποτελεί τον πρωτεργάτη αλλά και προπονητή της ομάδας, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μίλησε στο SDNA για την σπουδαία επιτυχία του Δικεφάλου, για τους αθλητές του που έδωσαν τα πάντα για μία τέτοια επιτυχία αλλά και για τη νέα σεζόν, κάνοντας παράλληλα μία... ξεχωριστή αφιέρωση για την κατάκτηση της κούπας.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, κάτοχος UEFA B, ενώ έχει πλούσια εμπειρία από το ποδόσφαιρο σάλας, καθώς την τριετία 2014-17 αγωνίστηκε στην Αθήνα 90' και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας, συμμετέχοντας σε κορυφαίες διοργανώσεις.

 

- Ξεκινώντας τα όσα είπε μετά τη λήξη του αγώνα και των πανηγυρισμών, ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε σεζόν που ξεκίνησε δύσκολα αλλά κατέληξε με τον καλύτερο τρόπο, λέγοντας ότι:

«Τα συναισθήματα είναι μόνο χαρούμενα, γι' αυτά τα παιδιά που ξεκίνησαν μία προσπάθεια εδώ και ένα χρόνο και την τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο. Πήραμε ένα πρωτάθλημα που κανένας δεν το πίστευε ότι θα το καταφέρουμε παρά μόνο ο οργανισμός που βρισκόμαστε και υπηρετούμε. Δώσαμε την ψυχή μας, όλο μας το είναι και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Μπροστά μας είναι μόνο τα καλύτερα!».

 

ποδοσφαιρο σαλας
Photo Credits: @sdna.gr

 

- Για το τι ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ στην μεγάλη κατηγορία:

«Συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια, τη νέα σεζόν το πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και ανταγωνιστικότερο μιας και θα αγωνιζόμαστε στην κορυφαία κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο έναν δρόμο, αυτόν της επιτυχίας. Εκεί ανήκει και εκεί πρέπει να βρίσκεται, στην κορυφή».

- Για τις εικόνες με την γεμάτη -από φίλους του ΠΑΟΚ- Μίκρα και την παρουσία γενικότερα του Δικεφάλου στο άθλημα:

«Το άθλημα με το που μπήκε ο ΠΑΟΚ πήρε ένα μπουστάρισμα. Το Futsal είναι ένα πολύ ωραίο και θεαματικό σπορ για τον κόσμο, επειδή είναι γρήγορο, έχει γκολ, καλό ρυθμό και πολλές αλλαγές συναισθημάτων, γενικώς σε... γεμίζει όταν το παρακολουθείς. Όταν ο κόσμος είναι δίπλα μας, είναι τεράστια ώθηση για εμάς. Μακάρι να μαζέψουμε τον κόσμο στα γήπεδα και να απολαύσουν από τη νέα σεζόν ακόμη πιο όμορφα παιχνίδια».

Τέλος, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος έκανε την δική του αφιέρωση για την κούπα του πρωταθλήματος:

ποδοσφαιρο σαλας
Photo Credits: @sdna.gr

«Σίγουρα το αφιερώνω στην γυναίκα μου που για ένα χρόνο με... άντεξε, μαζί με τα άγχη και την πίεσή μου, σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στους ανθρώπους που πίσω από τα... φώτα έτρεξαν το τμήμα και μας τα παρείχαν όλα, τους Κώστα Φωτιάδη, Απόστολο Καΐση και Πέτρο Βασιλακίδη αλλά και στα παιδιά της ομάδας που έδωσαν και την... ζωή τους γι' αυτό το πρωτάθλημα!».

Διαβάστε ακόμη...